Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Πραγματική αλήθεια για τον καρκίνο που δεν θα ακούσετε από κανέναν γιατρό!

Επικρατούν πολλές συζητήσεις σχετικά με τις κύριες αιτίες του καρκίνου. Σύμφωνα με τον Δρ ‘Οττο Βάρμπουργκ  (Otto Warburg Heinrich) ο οποίος είναι ένας από τους νικητές του βραβείου Νόμπελ 1931, απέδειξε ότι καρκίνος προκαλείται από την υψηλή έλλειψη οξυγόνου στο σώμα.


Με απλά λόγια, αν ο οργανισμός βιώνει χρόνια έλλειψη οξυγόνου, είναι «οξειδωμένο» και αρχίζουν να αναπτύσσουν τα καρκινικά κύτταρα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια και δεν μπορούν να αναπτυχθούν σε υψηλά επίπεδα οξυγόνου ή σε ένα αλκαλικό περιβάλλον του οργανισμού.
Ο Δρ. Όττο λέει, ότι τα κανονικά κύτταρα δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς οξυγόνο, σε αντίθεση με τα καρκινικά τα οποία μπορούν. Επιπλέον, αυτά που τρώμε και πίνουμε, καθορίζουν το επίπεδο του pH στο σώμα και το ισορροπεί.
Το σώμα μας χρειάζεται ισορροπία και το επίπεδο των βασικών όρων ίσο με 7.36 pH. Εάν έχετε χαμηλό επίπεδο του pH, κατά κανόνα, προκαλείται από την κακή διατροφή.
Τα κύτταρα και η φυσιολογική τους λειτουργία μπορεί να εξασθενήσει  λόγω μη ισορροπημένου επιπέδου pH, με αποτέλεσμα την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών όπως οστεοπόρωση, καούρα, καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο και διαβήτη. Επιταχύνει επίσης τη διαδικασία της γήρανσης.
Πολλά βακτήρια, ιοί, παράσιτα, καθώς και ο μύκητας – Candida μπορούν να ζήσουν στο σώμα μας, και αν το περιβάλλον του οργανισμού μας είναι αλκαλικό τότε πεθαίνουν.

Για να είμαστε και να παραμείνουμε υγιής – είναι σημαντικό να διατηρούμε ένα ισορροπημένο επίπεδο pH του οργανισμού.

Πηγη: ellaniapili.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: