Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα βραβευτεί για το έργο του ως πολιτικός και πρωθυπουργός

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), όπου θα τιμηθεί με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA, για το έργο του ως πολιτικός και Πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009 - 2011.

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Μηδενίστηκε λόγω φανέλας η ΠΑΕ Ποντίων στο ματς με τον Πανθρακικό

Τον κίνδυνο να αποκλειστεί από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης αντιμετωπίζει πλέον η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίων, μετά το μηδενισμό της την Κυριακή στο ματς με τον Πανθρακικό, λόγω της φανέλας με το μήνυμα για τη Γενοκτονία.

Ψυχολογικό τεστ: Ποια εικόνα προσέξατε πρώτη; Βρείτε ποιοι είναι οι κρυμμένοι σας φόβοι

Το πρώτο πράγμα που θα προσέξετε στην εικόνα που ακολουθεί, φανερώνει κρυφούς σας φόβους που είναι καλά φυλαγμένοι στο υποσυνείδητο.

Υπάρχουν μοίρες που τις προκαλεί κανείς και που προσαρμόζονται σε αυτόν

Τα ευέλικτα άτομα έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται στον μέσο όρο κι έπειτα να μεταστρέφουν τις συνθήκες υπέρ τους για να επιτύχουν τους στόχους τους, όπως ο παλαιστής του τζούντο που κατευθύνει τη δύναμη του αντιπάλου του προς ίδιον όφελος. Θα φέρουμε ένα παράδειγμα που απαντάται σε διάφορα λαϊκά παραμύθια: τον αγώνα ανάμεσα στο νερό, τον βράχο και το σπαθί.

Απόλυτη εκδίκηση: Ο γαμπρός έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να τον απατά

Ο απατημένος άνδρας αντί να ακυρώσει τον γάμο και να χωρίσει, αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τα "κατορθώματα" της συζύγου του, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ο Νίκος Καζαντζάκης και το Νόμπελ που δεν πήραμε ποτέ...

Οι παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος του Καζαντζάκη - Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Σπύρου Μελά - Οι κατηγορίες σε βάρος του μεγάλου Κρητικού λογοτέχνη και διανοούμενου.

Τι ήξερε και τι εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο!

Τι εμφανίζεται το πρωί στην υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου!

Δεν έχει προκληθεί τυχαία

Δεν έχει προκληθεί τυχαία...

Παρακολουθηστε ένα άλογο να «πλακώνει στο ξύλο» έναν τεράστιο αλιγάτορα

Ακόμη και το ζωικό βασίλειο είναι εκνευρισμένο, το τελευταίο διάστημα.

«Τσούζουν» τα μέτρα για ρακή, τι αλλάζει για κάθε μπουκάλι

Μη διανοηθείτε να πάρετε από τον πατέρα ή τον πεθερό σας στο χωριό ένα μπουκάλι ρακή για να το μεταφέρετε στο σπίτι σας στην πόλη, χωρίς να έχετε μαζί σας και το αντίστοιχο φωτοαντίγραφο της απόδειξης του καζανιού, ότι... πληρώθηκε ο φόρος για τη ρακή της χρονιάς...

Τη μουσταλευριά στην Κρήτη τη λέμε και "κιοφτέρια" - Δια χειρός Ν. Κοκκινάκη με τη συνταγή 85χρονης

Ο τρύγος κατέχει σημαντική θέση στην αγροτική ζωή της Κρητικής υπαίθρου.