Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Το γνωρίζατε; - H πανσέληνος «κόβει» τον ύπνο!


Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Βασιλείας, στην Ελβετία, ανακάλυψαν ότι κοιμόμαστε λιγότερο όταν έχει πανσέληνο και χρειαζόμαστε περισσότερη ώρα για να αποκοιμηθούμε.

Υπέροχο γλυκό με ινδοκάρυδο!Είναι δροσερό,ζουμερό ,γρήγορο και νόστιμο! Είναι οικονομικό και εντυπωσιάζει!

Ανακαλύφθηκε το αντίδοτο της μέθης… σε ξεμεθά σε λίγα δευτερόλεπτα!Ερευνητές του MIT ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει ένα δραστικότατο αντίδοτο για το αλκοόλ που σε ξεμεθά και σε απαλλάσσει από όλα τα δυσάρεστα που συνεπάγεται η χρήση του σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα…

15 Πανέξυπνες Ιδέες για να Διορθώσετε τα παλιά αποτυχημένα Τατουάζ σας.Κάποιοι κουβαλούν για μια ζωή το αόρατο βάρος των παλιότερων λαθών τους στους ώμους τους. Και άλλοι κουβαλούν τα λάθη τους στο σώμα τους, χαραγμένα με μελάνι στο δέρμα τους για πάντα, να τους θυμίζουν τις κακές τους επιλογές.

15 άνθρωποι που μοιάζουν εκπληκτικά με τα αγαπημένα μας καρτούν!

Λένε πως για τον καθένα μας υπάρχουν τουλάχιστον 6 άτομα σε όλο τον κόσμο με τα οποία μοιάζουμε εκπληκτικά.

Η σημαντικότερη αρχαία πόλη της Δυτικής Κρήτης που καταστράφηκε από σεισμό (εκπληκτικό νέο βίντεο)Η ιστορία της Αρχαίας Απτέρας, της σημαντικότερης αρχαίας πόλης της Δυτικής Κρήτης, και ιδιαίτερα του αρχαίου θεάτρου της, αποκαλύπτεται σε ένα νέο, εξαιρετικής ποιότητας, βίντεο, διάρκειας 9,5 λεπτών, που αναρτήθηκε χθες στο YouTube από τον Giorgos Mastrantonakis.

Επιστήμονες απέδειξαν πως είναι καλύτερα να είναι κανείς μόνος παρά σε μια τοξική σχέση.Πρόσφατα, οι επιστήμονες ανακοίνωσαν πως είναι καλύτερα να είσαι μόνος παρά να είσαι με τον λάθος άνθρωπο.

Μινωίτες Κυβέρνησαν του Μάγιας;


Στην γλῶσσα τῶν Ἰνδιάνων ὁ θεὸς λέγεται Τεό.
Τεοκάλλι, ποὺ σημαίνει «τὸ σπίτι τοῦ Θεοῦ», εἶναι τὸ ἀρχαῖο ἑλληνικὸ «Θεοῦ καλιάς» ποὺ σημαίνει «ὁ βωμὸς τοῦ Θεοῦ». Ἡ φράση τῶν Μάγιας «Κόνεξ ‘Ὅμον Πάνεξ», εἶναι ἡ ἴδια μὲ τὴν φράση «Κὸνξ Ὀμ Πᾶνξ», ποὺ ἔλεγαν οἱ ἀρχαῖοι Ἕλληνες στὰ Ἐλευσίνια Μυστήρια, τῶν ὁποίων τὸ μυστηριακὸ τελετουργικὸ προέρχεται ἀπὸ τὴν Κρήτη. Τὴν ἴδια ἑλληνικὴ φράση χρησιμοποιοῦν οἱ Βραχμάνοι στὶς θρησκευτικὲς τελετές τους, μὲ τὴν μορφὴ «Κάνσα Ὀμ Πάνσα».
Ἡ γραφὴ τῶν Μάγια εἶναι στην κυριολεξία ἡ ἀρχαία Κρητικὴ γραφή, Γραμμικὴ Α, ποὺ ἔφθασε ἐκεῖ ἀπὸ τὴν μεγαλόνησό μας. Ἡ παρουσία τοῦ Ἑλληνισμοῦ εἶναι ὀρατὴ στοὺς Μάγια. Ἡ ζωγραφική, ἡ γλυπτική, ἡ ὑφαντουργία, ὅλα Ἑλληνικὰ καὶ συγκεκριμένα μινωικὰ καὶ Μυκηναϊκά.

Οἱ Μινωΐτες κυβέρνησαν τοὺς Μάγια.

Οἱ Ἰσπανοὶ κατακτηταὶ διηγήθηκαν, ὅτι ἡ μεγάλη αὐτοκρατορικὴ οἰκογένεια τοῦ Περοῦ, ἡ ὁποία εἶχε ὅλα τὰ ὑψηλὰ ἀξιώματα, ὁμιλοῦσε μιὰ ἰδιαίτερη γλῶσσα, ἀκατανοήτη τόσο ἀπὸ τὸν λαό, ὄσο καὶ ἀπὸ διερμηνεῖς. Αὐτὴ ἡ γλῶσσα ἤταν ἡ ἀρχαία κρητική. Δηλαδὴ ἡ ἀρχαία Ἑλληνικὴ γλῶσσα.
Οἱ Μάγιας ἀναφέρουν ὅτι τὸ ἀρχαῖο ὄνομα τῶν «θεῶν» τοὺς ἤταν ΤΕΛΛΗΝΕΣ, δηλαδὴ Ἕλληνες. Τὸ ἡμερολόγιο τῶν Μάγιας μιλᾶ για τεραστίους καὶ ἐπαναληπτικοὺς κύκλους στὸν χρόνο. Αὐτὸ οἱ σημερινοὶ ἐπιστήμονες λένε ὅτι δὲν πρέπει ποτὲ να ἀλλαχτεῖ, ἐπειδὴ εἶναι πολὺ πιὸ ἀκριβὲς ἀπὸ τὸ δύσχρηστο Δυτικὸ ἀντίστοιχο ἡμερολόγιο, ποὺ τὸ ἔχουν ἀλλάξει πολλὲς φορὲς καὶ δεν εἶναι ἀκόμη πολὺ ἀκριβές. «Αὐτὴ ἡ γνώση, μεταλαμπαδεύτηκε στοὺς Μάγιας ἀπὸ τοὺς Ἀμπουέλος, τοὺς παπποῦδες τους , οἱ ὁποῖοι ἤρθαν ἀπὸ τὰ Ἄστρα», καὶ συγκεκριμένα ἀπὸ τὸ ἀστρικὸ σμῆνος τῶν Πλειάδων.
Οἱ Μάγιας ἰσχυρίζονται ὅτι ἤρθαν ἔδω πρὶν 400.000.000 ἔτη. Στὸ Ἐθνικὸ Μουσεῖο τοῦ Μεξικού, ὑπάρχει μιὰ ἀρχαία ἀπεικόνιση τῆς Γῆς, στὴν ὁποία παρουσιάζονται μορφολογικοὶ χάρτες τῶν Πολικὼν Περιοχῶν τοῦ πλανήτου μας, ὅπως αὐτὲς φαίνονται δίχως τὴν σημερινὴ καλύψη ἀπὸ πάγο!
Πηγη: diadrastika.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Οι χτύποι στον τάφο του Άγιου Νεκτάριου – Βίντεο


Ο Άγιος Νεκτάριος το 1908 παραιτήθηκε από διευθυντής της Ριζαρείου Σχολής για λόγους υγείας και γήρατος και εγκαταστάθηκε στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδος στην Αίγινα.

Νόμιμη η παιδοφιλία στην Ολλανδία


ην ώρα που η Ολλανδία έχει αποφασίσει την οικονομική «εξόντωση» της ελληνικής- και όχι μόνο-οικονομίας και που στο παρελθόν ο υπουργός οικονομικών Γιαν Κις ντε Γιάγκερ είχε ζητήσει από τις Βρυξέλλες την εγκατάσταση μιας μόνιμης Τρόικας στην Αθήνα ώστε να διασφαλιστεί η εφαρμογή των διαρθρωτικών μέτρων που έχει υπογράψει η ελληνική πλευρά, οι Ολλανδοί φαίνεται ότι δεν μπορούν να βάλουν σε σειρά τα του «οίκου» τους. 

Ο χαμένος Πύργος της Ακρόπολης!


Οι φωτογραφίες από το 1854 απεικονίζουν τον Ιερό Βράχο διαφορετικό από ό,τι είναι σήμερα. Ανάμεσα στα αρχαία κτίσματα διακρίνεται ένας ψηλός τετράγωνος πύργος, ο οποίος βρισκόταν απέναντι από το ναό της Αθηνάς Νίκης. 

Η NASA επέλεξε τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και οι νότες του φθάνουν μέχρι τον Δία


Η NASA επέλεξε τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου ως υπόκρουση σε ένα μοναδικό βίντεο, που δείχνει τη Γη και τη Σελήνη από μεγάλη απόσταση να κινούνται στο διάστημα.

Σταφύλι-γίγαντας πουλήθηκε σε δημοπρασία 10.000 €


Σχεδόν 10.000 ευρώ: σε αυτήν την εξωφρενική και πρωτοφανή τιμή πουλήθηκε την Πέμπτη στην Ιαπωνία ένα τσαμπί σταφύλια, στην πρώτη δημοπρασία αυτού του είδους της σεζόν.

«Ξέρω πως θα είμαι χήρος πριν καν γίνω τριάντα»


Όταν ο 26χρονος Andy Bell θα ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του Anna Swabey, τον Σεπτέμβριο που θα παντρευτούν, θα ξέρει ήδη πως η φράση «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει» περιγράφει κάτι που θα κληθεί πολύ σύντομα να αντιμετωπίσει- σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Ανακαλούνται και επίσημα οι σοκολάτες kinder λόγω καρκινογόνων ουσιών!


Σοκάρει η ανακοίνωση του οργανισμού «Foodwatch», σύμφωνα με την οποία ανακαλούνται από τα ράφια στη Γερμανία οι δημοφιλείς -και στη χώρα μας- σοκολάτες Kinder για «πιθανώς καρκινογόνες ουσίες»

Πόπη Τσαπανίδου: Πως ήταν στα 16 της όταν ξεκινούσε την καριέρα της (VIDEO)


Την απολαμβάνεις κάθε μέρα για αρκετά χρόνια, όμως θέλεις να δεις πως ήταν η Πόπη Τσαπανίδου στα 16 της;

Κακόβουλο λογισμικό προσβάλει φορητές συσκευές..Ενημέρωση απο την Δίωξη


Το κακόβουλο λογισμικό διαδίδεται μέσω σύντομων μηνυμάτων (sms), προτρέποντας τους χρήστες να ακολουθήσουν σύνδεσμο, με την ενεργοποίηση του οποίου προκαλείται η εγκατάσταση του στις συσκευές των χρηστών. 

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ Η ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΑΣΕ 50 ΚΙΛΑ!Τι κι αν δήλωνε πως όταν κάνει δίαιτα, τη χαλάει, γιατί δεν μπορεί να αντισταθεί στο καλό φαγητό και ιδιαίτερα στα γλυκά;

Λιποθύμησε στο πλατό η Γερμανού -Πάγωσαν οι συνεργάτες της [βίντεο]


Έμειναν όλοι άφωνοι! Λιποθυμικό επεισόδιο συνέβη στη Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια του Namaste, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Η κόρη ενός πλούσιου απέρριψε αυτόν το φτωχό άντρα, 10 χρόνια μετά ξανασυναντιούνται…

Ένα φτωχό αγόρι ήταν ερωτευμένο με την κόρη ενός πλούσιου άνδρα.

Ακούστε το αρχαιότερο ελληνικό τραγούδι που σώθηκε ολόκληρο.Η αρχαιότερη, διασωθείσα ολοκληρωμένη μουσική σύνθεση είναι ο Επιτάφιος του Μικρασιάτη Σείκιλου που έγραψε: «Όσο ζεις λάμψε, καθόλου μη λυπάσαι. Η ζωή διαρκεί για λίγο»

Σημαντική ανακάλυψη για τον καρκίνο. Βρήκαν εμβόλιο χωρίς παρενέργειες


Εάν ισχύουν αυτά που γράφει το έγκυρο Nature, ίσως είμαστε, πράγματι, πολύ κοντά στην παρασκευή ενός "παγκόσμιου εμβολίου" για τον καρκίνο.

Μπαλωτιές του μετασχηματιστη της ΔΕΗ στο Ηράκλειο. Εντυπωσιακό βίντεοΜπορεί να προκάλεσε αναστάτωση το πρόβλημα που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο, μετά τη βλάβη στο μετασχηματιστή της ΔΕΗ, στη συμβολή των λεωφόρων Ιωνίας και Γ.Παπανδρέου, ωστόσο προσέφερε κι ένα ...εντυπωσιακό θέαμα στους περίοικους... ιδίως αυτούς που βρίσκονταν στα ψηλά πατώματα!

Με 21 μήνες ποινή φυλάκισης τιμωρήθηκε ο Μέσι!

Κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 4.100.000 ευρώ προς το ισπανικό δημόσιο αντιμετώπιζε ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον πατέρα του Χόρχε Οράσιο και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς για τους δύο άνδρες!

Παιδόφιλος άρπαξε 9χρονο κοριτσάκι


Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία 37χρονου παιδόφιλου που επιτέθηκε σε 9χρονο κοριτσάκι στην Αμαλιάδα.

Ποια τρόφιμα μπαίνουν στην κατάψυξη και ποια όχι (πίνακας)


Η συντήρηση τροφίμων στην κατάψυξη βοηθά να εξοικονομήσουμε χρήματα και παράλληλα να μειώσουμε τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων.

Η τιμωρία που αξίζει σε όσους βασανίζουν σκυλιά – Χρειάστηκε η επέμβαση 100 αστυνομικώνΆλλοτε δηλητηρίαζαν σκυλιά και άλλοτε τα πυροβολούσαν. Όμως η Νέμεσις τους ήταν αυτό που τους έκαναν απλοί άνθρωποι όταν τους εντόπισαν.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Βάσεις 2016: Νέες εκτιμήσεις, ιστορική πτώση. Πού μπαίνουν με 9000 μόριαΣε τι σημείο φτάνει η πτώση στις βάσεις 2016;

«Αυτοί που τα κρατάνε όλα μέσα τους για να μην πληγώσουν κανέναν.»Δεν τους αναγνωρίζεις εύκολα. Σχεδόν σε ξεγελάνε. Σε ξεγελάει το εκρηκτικό του χαρακτήρα τους, το κέφι που μονίμως τους συνοδεύει και το βροντερό τους γέλιο που κάνει τα κεφάλια να γυρνάνε προς τη μεριά τους, σ’ όποιο μέρος κι αν βρίσκονται.

Τα εντυπωσιακά αγάλματα που είναι ορατά μόνο δυο ώρες την ημέρα


Μια νέα καλλιτεχνική δημιουργία τοποθετήθηκε στο Λονδίνο από τον Βρετανό καλλιτέχνη και υποβρύχιο γλύπτη Jason deCaires Taylor : Οι τέσσερις καβαλάρηδες της βιομηχανικής αποκάλυψης.

Διωγμός Αγιορειτών Πατέρων από την Ι.Μ. Χιλανδαρίου Αγιού Όρους.


Δέν πάγωσε ἀκόμη τό μελάνι ἀπό τίς ὑπογραφές (κατά τήν ἒκφραση) τῶν οἰκουμενιστῶν τῆς συνόδου τῆς Κρήτης καί ἐν Ἁγίῳ Ὂρει ξεκίνησε ἡ ἐπίθεση τῶν άποστατῶν κατά τῶν ὀρθοδόξων!

Το DNA των κρητικών.To 20% του DNA των ανδρών της Κρήτης δείχνει προέλευση από την Πελοπόννησο ενώ σε αντίθεση με ότι μέχρι σήμερα πιστεύονταν για την επιρροή στο DNA μας των Τούρκων, λόγω της μακραίωνης κυριαρχίας τους στην Ελλάδα, έχουμε μόνο 1,5% πρόσμιξη με άτομα μογγολικής καταγωγής από τα οποία προέρχονται οι Τούρκοι. Παράλληλα το DNA μας μαρτυρά το πέρασμα των Ενετών από την Κρήτη.

15 οδηγοί που κατάφεραν το ακατόρθωτο!

Οι περισσότεροι άνθρωποι, κυρίως τα αγόρια, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα πάρουν το πρώτο τους αυτοκίνητο και επιτέλους θα μπορούν να οδηγούν ελεύθερα στους δρόμους.

Λευκός κορμός με 3 υλικά για να γλείφετε τα δάχτυλά σας!


Συνταγές για κορμό σοκολάτας έχουμε διαβάσει και έχουμε δοκιμάσει πολλές, αλλά η Αμαλία μας έστειλε την συνταγή της για λευκό κορμό σοκολάτας.

Αδυνατίζουν και διώχνουν την πείνα. Οι 6 τροφές που προτείνουν οι διαιτολόγοι


Δες ποιες είναι οι τροφές που θα διώξουν την πείνα σου στη διάρκεια της ημέρας…

Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας (σχεδόν) ανέξοδα

Η εποχή επιβάλλει λιτότητα. Ο καιρός πάλι έχει τα πάνω και τα κάτω του, μία βροχή μία ήλιος. Ο συνδυασμός αυτών σημαίνει μόνο ένα πράγμα: πώς θα καθαρίσουμε το αυτοκίνητό μας χωρίς (σχεδόν) κανένα ευρώ;

Στο Τέξας «σκοτώνουν» τον καρκίνο με το φως


Νέα μέθοδο καταπολέμησης της καρκίνου, με τη χρήση φωτός, ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σαν Αντόνιο του Τέξας, οι οποίοι αισιοδοξούν ότι η μέθοδος αυτή θα μπορεί σύντομα να εφαρμοστεί και σε ανθρώπους.

Έρευνα: Τα ζυμαρικά τελικά αδυνατίζουνΜια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα με επικεφαλής έναν Έλληνα ερευνητή κατέληξε στη διαπίστωση ότι τα ζυμαρικά κακώς έχουν βγάλει την κακή φήμη ότι παχαίνουν και άδικα αποφεύγονται από όσους και όσες θέλουν να αδυνατίσουν.

27 φωτογραφίες πριν και μετά την καταστροφή που προκάλεσε ο πόλεμος στο Χαλέπι της Συρίας.Το Χαλέπι είναι η μεγαλύτερη πόλη της Συρίας.

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!


Μια υπέροχη συνταγή για λαχταριστές και πεντανόστιμες κολοκυθοκεφέδεςστο φούρνο. Απολαύστε τες σας ορεκτικό, μεζέ ή συνοδευτικό με το κυρίως πιάτο σας.

Λιποθύμησε η Μπακοδήμου στο πλατό! Η αναπάντεχη αντίδραση του Σεργουλόπουλου (Βίντεο)


Απρόβλεπτα σκηνικά στον αέρα του ΦΜ Live πραγματοποιήθηκαν πριν λίγη ώρα.

Tο απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου!!!


Aν θέλετε ένα εύκολο γλυκό ψυγείου που θα κάνει την οικογένειά σας να γλύφει τα δάχτυλά της, μόλις το βρήκατε!

10 απίθανες συμπτώσεις που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο
Η παρακάτω σειρά φωτογραφιών θα σας ξαφνιάσει και θα σας κάνει να γελάσετε.

Επίδομα 360 ευρώ για ανασφάλιστους


Την χορήγηση Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ύψοςυ 360 ευρώ στους ανασφάλιστους υπερήλικες και σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, θα δώσει ο ΟΓΑ, σύμφωνα με εγκύκλιο που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Το ακριβότερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη βρίσκεται στην ΕλλάδαΜπορεί η κρίση να έχει πλήξει τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι έχουν μειώσει καθοριστικά τόσο το διάστημα των διακοπών τους, όσο και την ποιότητα, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τη χώρα μας να διαθέτει το πιο ακριβό ξενοδοχείο στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Luxury-Hotels.com.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μια αποκαλυπτική δήλωση του Χίτλερ για την Ελλάδα που πέρασε απαρατήρητη…


Μια δήλωση που τότε προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη.

ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΑ ΙΤΙΑΣ!!! ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...


Ρώσος καλλιτέχνης-καλαθοποιός ο δημιουργός του, που έκανε χρήση κλαδιών ιτιάς από τη Ρωσία. Η κατασκευή του έργου διήρκεσε περίπου έναν χρόνο.

Πληγωμένο δελφίνι πλησιάζει δύτη και του... ζητά βοήθεια (video)

Ένα ρινοδέλφινο, με έναν αλιευτικό γάντζο με πετονιά στο σώμα του, πλησιάζει τους δύτες στα ανοικτά της δυτικής ακτής της Χαβάης και τους ζητά βοήθεια.

13 φωτογραφίες που ορίζουν την έννοια της πατένταςΗ πατέντα είναι μια έννοια ευρέως γνωστή ως μια γρήγορη λύση σε κάποιο πρόβλημα της στιγμής.

Πως έφτιαχναν τις κούκλες το 1963Το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργήθηκε το 1963 και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τι συνέβαινε μέσα σε ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε παιδικές κούκλες στα προάστια του Λονδίνου.