Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Τέλος οι… ελληναριές! Πρόστιμο 400 ευρώ σε όσους καπαρώνουν θέσεις πάρκινγκ με κουβάδες και καρέκλες

Tέλος στην… ελληνική ευρηματικότητα και το «καπάρωμα» των θέσεων πάρκινγκ με καρέκλες, σκαμπό, καφάσια ή τενεκέδες φιλοδοξεί να δώσει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

Σε πλειστηριασμό «Χτύπησε» την κατοικία του αδερφού του! ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΘΥΜΑ» ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΜε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρελήφθη μέσα από το Ειρηνοδικείο 62χρονος Ηρακλειώτης, η πρώτη κατοικία του οποίου βγήκε σε πλειστηριασμό για μία οφειλή της τάξης των 6.000 ευρώ, όπως καταγγέλλεται. 

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

1000 λεοντόκαρδοι Κρήτες με αρχηγό τους στον σφακιανό Καλλικράτη ήταν οι τελευταίοι υπερασπιστές της Πόλης

Στις 15 Μαρτίου 1453, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για βοήθεια από τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, 1000 Κρήτες στρατιώτες ξεκίνησαν από τη Σούδα με 5 καράβια προκειμένου να ενισχύσουν την άμυνα της Πόλης.

Ο τάφος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου;

Ενα  καταπληκτικό άρθρο για το μέρος που έχει ταφεί ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είχε την ευγενική καλωσύνη να μας επιτρέψει να αναδημοσιεύσουμε ο καλός φίλος, συνάδελφος και ερευνητής Γιώργος Ζαφειρόπουλος, από τον ιστότοπό του greecewithin.com.

ΕΠΙΣΤΗΜΗDr. Ηλίας Πέτρου. Ο φυσικοθεραπευτής που άλλαξε την ελληνική κοινωνία και δολοφονήθηκε

Το 1935 ένας Έλληνας Ιατρός και φυσικοθεραπευτής ο οποίος ήρθε από την Αμερική όπου σπούδασε, έμελε να αλλάξει την Ελληνική κοινωνία μέσα σε λίγα χρόνια, με μια σειρά βιβλίων που έγραψε και σειρά διαλέξεων.