Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Πολύ εύκολα λέμε τον Έλληνα «φασίστα»…

Σήμερα, είναι φασίστες οι Μυτιληνιοί, αύριο οι Κρητικοί και μεθαύριο οι Ροδίτες… Έτσι μας βολεύει… Ο Νίκος Συρίγος γράφει…

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Άνοιξαν μετά από αιώνες τον τάφο του Χριστού – Δείτε τι βρήκαν

Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, επιστήμονες μετακίνησαν την μαρμάρινη πλάκα του Πανάγιου Τάφου, αποκαλύπτοντας, σε κλίμα δέους και ιερής κατάνυξης, την επιφάνεια στην οποία πιστεύεται ότι τοποθετήθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη σταύρωση.

Φτιάξτε ΥΠΕΡΟΧΟ κέικ που δε χρειάζεται ψήσιμο! Έτοιμο σε λίγα λεπτά ..


Είναι εύκολο, νόστιμο και δε χρειάζεται ψήσιμο!

Γιατί η Ελισάβετ δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα; (Bίντεο)

Ένα ερώτημα πλανάται πάνω από τη Μεγάλη Βρετανία. Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ, που έχει ταξιδέψει στη μακρά βασιλική της θητεία σε 196 χώρες, δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα, πατρίδα του συζύγου της Φίλιππου;

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Το Λυκειο Γαζίου παρέλασε στη μνήμη του Πλάτωνα

Το Γ.Ε.Λ, Γαζίου παρέλασε σήμερα στη μνήμη του αδικοχαμένου συμμαθητή τους Πλάτωνα Χειμωνάκη.

Πόλεμο φοβούνται οι Γερμανοί

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε το ινστιτούτο Forsa και η οποία δημοσιεύεται σήμερα, περίπου ένας στους τρείς Γερμανούς ανησυχεί και φοβάται πιθανή σύρραξη ή οποιαδήποτε ένταση που θα προέρχεται από την ανατολή, όπως της Ρωσίας για την Κριμαία, την Ουκρανία και την Συρία.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ για τους καπνιστές στριφτών τσιγάρων: Στα 8 ευρώ το πακέτο!


Στα 8 ευρώ θα... εκτιναχθεί από το 2017 το κόστος του πακέτου καπνού, τόσο λόγω της αύξησης του φόρου, όσο και της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για απαγόρευση πώλησης πακέτων με ποσότητα κάτω των 30 γραμμαρίων.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Έχουμε πόλεμο και πολεμούν τον Έλληνα


Με ένα τραγούδι από την Κρήτη για όλη την Έλλάδα ο Μανώλης Τιτάκης και ο Κώστας Χειλάς στέλνουν το δικό τους μήνυμα για αφύπνιση των Ελλήνων.