Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Γιατί η Μαντόνα δεν είναι ποτέ μαυρισμένη

Όταν πριν από πολλά χρόνια οι παπαράτσι είχαν πετύχει την Μαντόνα στην παραλία με ενδυμασία όπως αυτή που βλέπετε παραπάνω, όλοι πίστευαν πως πρόκειται για κάποια εκκεντρικότητα από τη γυναίκα που γνωρίζει όσο καμιά άλλη πώς να προκαλεί συζητήσεις γύρω από το όνομα της.



Όμως τα τελευταία χρόνια, είναι αδύνατον να βρει κανείς φωτογραφία της διάσημης σταρ με μαγιό στην παραλία. Αντιθέτως στη σκηνή και στα βίντεο-κλιπ της θα την δει κανείς να αποκαλύπτει απλόχερα το σώμα της.

Η αλήθεια είναι πως η Μαντόνα απεχθάνεται τον ήλιο και γι αυτό έχει μιλήσει αρκετά στο παρελθόν. Ο λόγος όμως κρύβεται στο γεγονός πως τον θεωρεί τον μεγαλύτερο εχθρό της στη μάχη με το χρόνο. Στο παρελθόν έχει μάλιστα δηλώσει πως έχει εμμονή με το να μην εκτίθεται καθόλου στον ήλιο τον οποίο θεωρεί το πιο βλαβερό στοιχείο για την επιδερμίδα της.

Αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν έχουμε δει την Μαντόνα μαυρισμένη από τον ήλιο καθώς η ηλιοθεραπεία είναι κάτι που μάλλον έχει να κάνει εδώ και δεκαετίες ενώ διατηρεί χαρακτηριστικά λευκή επιδερμίδα όλες τις εποχές του χρόνου.

Η σταρ κάνει σήμερα διακοπές στο Σεν Τροπέ και οι νέες φωτογραφίες της αποκαλύπτουν πως ακόμη συνεχίζει να μένει στην σκιά και να φορά μακριά ρούχα όταν στην θάλασσα.





Πηγη: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: