Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

"ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ"

Έχετε καταλάβει όσα συμβαίνουν και έχουν συμβεί εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδος τα τελευταία 300 χρόνια και ποιος τα δημιουργεί?


Έχετε καταλάβει τι έγινε με την επανάσταση του 1821? Πώς οι μεγάλες δυνάμεις βοήθησαν δήθεν για να διορίσουν τον βαυαρό Όθωνα στην συνέχεια σκοτώνοντας τον Καποδίστρια στήνοντας το τραπεζικό καθεστός του Ροθτσάιλντ, περνώντας επίσημα τον θεσμό διακυβέρνησης για να έχουν την κηδεμονία του πλούτου τους για να τους κουμαντάρουν οικονομικά?

Έχετε καταλάβει την συνθήκη των σεβρών το 1919 και πως δημιούργησαν τις συνθήκες καταστροφής και σφαγής του ελληνισμού της Ιωνίας?

Έχετε καταλάβει ότι η χρηματοδότηση των μπολσεβίκων και ή επανάσταση έγινε για να φύγει από την μέση ο Τσάρος και οι έλληνες της Ρωσίας και να χρηματοδοτήσουν στην συνέχεια τον Κεμάλ με 10 εκ. χρυσά ρούβλια από τα ελληνικά καταπιιστεύματα για να τον βοηθήσουν στέλνοντας Τσετσένους για να σφάξουν τους έλληνες της Ιωνίας !

Έχετε καταλάβει ότι επί Λένιν δεν επιτρεπόταν να μετακινηθεί άνθρωπος από την Σοβιετική Ένωση χωρίς την άδεια του καθεστώτος. Άρα για να φύγουν οι Τσετσένοι και να βρεθούν στην Ιωνία – Μικρά Ασία και να σφάξουν τους έλληνες είναι ξεκάθαρο ότι τους έστειλαν οι μπολσεβίκοι.

Έχετε καταλάβει ότι με ελληνικό χρυσό (τράπεζα της Ανατολής) στήθηκε η Federal Bank της Αμερικής το 1913 και η σφαγή της Μ. Ασίας έγινε και για να σκεπαστεί η κλοπή των 7000 τόνων χρυσού?

Έχετε καταλάβει ότι με τον ίδιο χρυσό στήθηκε η τράπεζα HSBC στο αγγλικό Χόγκ – Κόγκ 1932;

Έχετε καταλάβει ότι με τα ίδια καταπιστεύματα στήθηκε και η ΒIS το 1932 στην Ελβετία?

Έχετε καταλάβει ότι το 1933 πτώχευσαν την Ελλάδα για 50 εκατομμύρια δολλάρια για να πάρουν ολοκληρωτικά τα καταπιστεύματα και τα εθνικά περουσιακά υπό την κηδεμονία τους?

Έχετε καταλάβει ότι με τα ίδια χρήματα της BIS χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για να ξανασφάξει τους έλληνες, δίνοντας τεράστια δάνεια από τον ελληνικό χρυσό το 1942?

Έχετε καταλάβει ότι από το 1948 όλοι οι ηγέτες της Ελλάδας διορίζονται από τους ίδιους τους “οικονομικούς εξοντωτές”, με αποτέλεσμα να φέρουν την οικονομία της στα μνημόνια με σκοπό την ολοκληρωτική εξόντωση των ελλήνων?

Εχετε καταλάβει ότι οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας και συνεχίζουν να αρνούνται να δεχτούν ότι όλα αυτά γίνονται για τον έλεγχο και τη εξόντωση?

Γιατί? Ούτε αυτό για την ώρα μπορούν να καταλάβουν



Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: