Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Κρήτη πνιγμός: Σπαραγμός στην κηδεία της Κατερίνας Καναβάκη – Κατέρρευσε ο πατέρας της (pics)





Οδύνη και σπαραγμός στις Κάτω Αρχάνες, όπου τελέστηκε η κηδεία της 37χρονης Κατερίνας Καναβάκη, που έχασε τη ζωή της προσπαθώντας να σώσει τα παιδιά της από πνιγμό, στον Γεροπόταμο Ρεθύμνου.





Με δάκρυα στα μάτια και με βουβό πόνο συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν την σορό της άτυχης γυναίκας στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Κάτω Αρχάνες, όπου πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο ηλικιωμένος πατέρας της Κατερίνας δεν άντεξε τον πόνο από την ξαφνική και άδικη απώλεια της κόρης του και κατέρρευσε στον κατάμεστο ναό. Τραγική φιγούρα και η μητέρα της 37χρονης, που «ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά» πάσχοντας από νευροεκφυλιστική νόσο.

Την ώρα που η σορός στο λευκό φέρετρο έφθανε στην είσοδο της εκκλησίας, πυκνά σύννεφα σκέπασαν την περιοχή των Αρχανών, και άρχισε να βρέχει. «Ακόμη κι ο ουρανός θρηνεί» έλεγαν συγχωριανοί της Κατερίνας...

Την Τετάρτη (16/8) συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Βενιζέλο Στρατάκη στην τελευταία του κατοικία, στη Ροδιά.

Οι δύο γονείς έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους από πνιγμό, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, στην παραλία του Γεροποτάμου, όπου έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ.



Πηγη: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: