Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Δεν πήγε στη μαθητική παρέλαση ο Μπουτάρης – Πάει μόνο σε gay pride – Βίντεο

Δεν παρευρέθη τελικά στην εξέδρα των επισήμων για την σημερινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.


Ο Γιάννης Μπουτάρης, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες «θεωρώ ότι οι μαθητικές παρελάσεις είναι πέρα από κάθε λογική πια. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν γίνονται μαθητικές παρελάσεις, με εμβατήρια στρατιωτικού χαρακτήρα. Δεν θα πάω φέτος».
Δριμεία επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την απουσία του τόσο από τη σημερινή παρέλαση στο κέντρο της πόλης όσο και από τους χθεσινούς εορτασμούς στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης.

Αρχικά για τη σημερινή μέρα ο κ. Καλαφάτης τόνισε:
«Απέναντι σε όλους εκείνους που με θολωμένο το μυαλό εκμεταλλεύονται τις παρελάσεις για να φτιάξουν το πολιτικό τους προφίλ εμείς είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη νεολαία και να τη συγχαρούμε. Με αυτό τον τρόπο να την παροτρύνουμε να ακολουθήσει πιστά το δρόμο της γνώσης και της αριστείας.Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο πιο ασφαλής δρόμος για ένα καλύτερο αύριο και για την νεολαία και για την Ελλάδα».
Στη αναφερόμενος στην απουσία του κ. Μπουτάρη δήλωσε:
«Μακάρι να έλειπε μόνο σήμερα ο δήμαρχος. Ο δήμαρχος λείπει σχεδόν πάντα από όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλογιστεί και να καταγράψει ο Έλληνας πολίτης. Ο καθένας με τη συμπεριφορά του την παρουσία τα λεγόμενα ή την απουσία του δίνει και το δικό του στίγμα. Ο θεσμός επέλεξε να υποβαθμίσει την εκπροσώπηση αυτή με τον να μην παρίσταται και να εκπροσωπείται από μέλος του δημοτικού συμβούλιο».
O κ. Καλαφάτης προανήγγειλε ότι θα γίνει μεγάλη συζήτηση για την απουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, επισημαίνοντας πως είναι θέμα συμβολισμών.


Πηγη: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: