Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Αληθεύει ότι σε σπήλαια στην Κρήτη βρέθηκαν αρχαία ρομπότ και οι μυστικές υπηρεσίες κάλυψαν το γεγονός;;

Πριν από αρκετά χρόνια, το 1996, την Κυριακή 12 Μαϊου, εμφανίσθηκε ένα δημοσίευμα στην εφημ. ‘ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ’ με τίτλο: Οι “Κυνηγοί” της μούμιας του Μίνωα.

Σπύρος Καγιαλεδάκης (Καγιαλές): Ο κρητικός αγωνιστής που έκανε το κορμί του κοντάρι σημαίας

Ξημέρωμα του 1897 η Κρήτη «βράζει» από τις θηριωδίες των Τούρκων. Οι Κρητικοί αποφασίζουν να κηρύξουν την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Νίκος Ξυλούρης: Ο άνθρωπος που γνώρισε την Κρήτη σε ολόκληρο τον κόσμο (Video)

O "αρχάγγελος" της Κρήτης Νίκος Ξυλούρης έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πολύ νέος και νικημένος από τον καρκίνο, στις 8 Φεβρουαρίου του 1980.

8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1980: ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ - ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 43 ΧΡΟΝΩΝ!

Γεννήθηκε το 1936, στο ορεινό χωριό  Ανώγεια  Μυλοποτάμου  Ρεθύμνου από οικογένεια με μουσική παράδοση και πολλούς λυράρηδες.

Κανόνες προστασίας από την ακτινοβολία στο σπίτι από Wi-Fi και ασύρματα

Τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα και οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχουν πολλά και προφανή οφέλη.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ελληνική γλώσσα: Η ανώτερη μορφή γλώσσας που έχει επινοήσει ποτέ το ανθρώπινο πνεύμα

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)

Πως θα καταλάβετε εάν υπάρχουν μεταλλαγμένα συστατικά στα τρόφιμα

Η σόγια και το καλαμπόκι είναι δύο από τα μεταλλαγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Η Greenpeace μας βοηθά με ερωτήσεις και απαντήσεις να εντοπίσουμε τα τρόφιμα που περιέχουν μεταλλαγμένα συστατικά.

Το Πάρτυ στη Βουλιαγμένη του Λουκιανού - Μία βραδιά που άφησε εποχή!

Συναυλία που άφησε εποχή και συζητιέται μέχρι τις μέρες μας. Τη διοργάνωσε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μια Δευτέρα με πανσέληνο (25 Ιουλίου 1983) στην πλαζ της Βουλιαγμένης.

Ο θρύλος του Ανδρέα Ροδινού

Αλήθεια, πώς γεννιούνται οι θρύλοι; Ποια είναι εκείνα τα γνωρίσματα που κάνουν ένα πρόσωπο αθάνατο και μυθικό, σχεδόν με το που φύγει απ’ τη ζωή;

8 Φλεβάρη 1981, η τραγωδία της Θύρας 7.

Αποφράδα ημέρα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο η 8η Φεβρουαρίου, καθώς το 1981 συνέβη η τραγωδία της Θύρας7.

Ο μυστικός γάμος του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της γαλλικής εφημερίδας Le Monde πως ο Αλέξης Τσίπρας παντρεύτηκε κρυφά την Περιστέρα Μπαζιάνα με θρησκευτικό γάμο στο Παρίσι.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Οι τρεις θεωρίες για το τέλος του κόσμου

Την ώρα που πολιτικοί και αστέρες διαμαρτύρονται για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς την επικίνδυνη για τον κόσμο, τα τελευταία εικοσιτετράωρα επιστήμονες προειδοποιούν για την πραγματική «Ημέρα της Αποκάλυψης».

Γιατί χάθηκε ο τάφος του Νικηταρά; Ο ηρωικός «τουρκοφάγος» σήμερα δεν έχει μνήμα, ούτε αναζήτησε κανείς τα οστά του...

Ο Νικηταράς ήταν ο πιο ακαταπόνητος οπλαρχηγός του 1821. Παρών σε όλα σχεδόν τα πεδία των μαχών της Επανάστασης έλαβε το προσωνύμιο «Τουρκοφάγος».

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Αϋπνία: οι καλύτερες συμβουλές για να κερδίσετε τον χαμένο σας ύπνο

Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή για υγεία και ευεξία από έναν καλό βραδινό ύπνο. Η διαφορά είναι ολοφάνερη το πρωί καθώς διαθέτετε όλη την απαραίτητη ενέργεια και την καλή διάθεση για να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας.