Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ανέλπιστο «δώρο» για τους αγρότες η αύξηση στις επιδοτήσεις

"Άναψε" το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατόπιν έντονων διεργασιών μεταξύ των Ευρωπαίων κ των αρμοδίων του ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή του 70%, τελικώς, της ενιαίας ενίσχυσης αγροτών και παραγωγών όλης της χώρας.

Μέσα σε λίγους μήνες για δεύτερη φορά μας ξαφνιάζει η Παραδοσιακή λυράρισσα Κατερίνα Γαργανουράκη (Και τα δυο βίντεο)

Μετά από το πρώτο βιντεοκλίπ της Κατερίνας Γαργανουράκης και του Γιώργου Γκερεδάκη με τίτλο: "Κρητική Αγκάλη", έρχεται ένα νέο όμορφο τραγούδι με τίτλο: "Να ΄χαμε".

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

«Μυρίζει μπαρούτι» στη δίκη για το μακελειό στον Προφήτη Ηλία

Ως δίκη «δυναμίτης» περιγράφεται από πολλούς η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης του μακελειού στον Προφήτη Ηλία με θύματα τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη. Πέντε και πλέον χρόνια έχουν περάσει από  το μοιραίο απόγευμα, όμως το μένος ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές παραμένει απύθμενο.

Βρέθηκε από τους αρχαιολόγους η «χαμένη πόλη» του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Μία παραμυθένια, πανέμορφη πόλη, εκεί όπου ιστορικοί υποστήριζαν ότι συνέβαιναν μοναδικά κοσμοπολίτικα πράγματα με τους κατοίκους να απολαμβάνουν το κρασί που έρεε άφθονο καθώς φιλόσοφοι μιλούσαν με ενθουσιασμό για σπουδαίες ιδέες, εξαφανίστηκε στο πέρασμα των αιώνων και κανείς δεν ήξερε με βεβαιότητα αν η ύπαρξη της ήταν τελικά κάτι περισσότερο αληθινό από παμπάλαιες μαρτυρίες, αδύνατο να διασταυρωθούν. 

Οι Anonymous «χτύπησαν» την Ελλάδα

«Μην τολμήσεις να έρθεις» – Βροντερό «Όχι» από το Άγιο Όρος στον άθεο Τσίπρα: Οι Αγιορείτες ακύρωσαν το ταξίδι του στο Άγιο Όρος!

Μετά από αίτημα του Υφυπουργού εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη για επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Άγιον Όρος μαζί με τον Πατριάρχη, αύριο Τετάρτη 27/9, σήμερα συνεδρίασε η Ιερά Κοινότητα για
να αποφασίσει.

Η αστυνομία ανακοινώνει πως δεν θα συμμετέχει σε εξώσεις ιδιοκτητών ακινήτων

Mε τίτλο «Μην τολμήσετε να στείλετε αστυνομικούς στους πλειστηριασμούς» η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) έβγαλε ανακοίνωση που δηλώνει πως  δεν θα συμμετέχει σε εξώσεις ιδιοκτητών ακινήτων.