Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΔΟΞΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΟΥΣΑ

Βλέποντας τυχαία το συγκεκριμένο video η σκέψη για τη  συγγραφή ενός  άρθρου εισέβαλε αυθόρμητα και οι λέξεις με τη συνοδεία της συγκίνησης και  της τρυφερότητας  αποτυπώθηκαν με ευαισθησία πάνω στις λευκές γραμμές. Ευχαριστώ το νεαρό πατέρα και τη χρυσομαλλούσα θυγατέρα για την άριστη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Με 156 ψήφους εγκρίθηκε το άρθρο 3 για την θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους! – Τα διαλύει όλα ο ΤσίπραςΠρος αναθεώρηση βαίνει τελικά το άρθρο 3 του Συντάγματος για τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας, καθώς συγκέντρωσε τελικά την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Αποβλήθηκε από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών ο καταδρομέας που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» – Βίντεο

Με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Αθωώνουν τον εαυτό τους για τα εθνικά εγκλήματα που διέπραξαν & σκοπεύουν να διαπράξουν: Περνούν διάταξη απαλλαγής!

Αθωώνει τον εαυτό της η κυβέρνηση για τα εθνικά εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος της χώρας καθώς και γι αυτά που πρόκειται να διαπράξει.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Τι συμβολίζει η λαγάνα και από πού προήλθε η ονομασία τηςΤο... παραδοσιακό έθιμο της λαγάνας οι ρίζες και η σημασία του.

Έκανε τον κουφό για 62 χρόνια λόγω... γκρίνιας της γυναίκας του


Πώς αποκαλύφθηκε η κομπίνα του;;;

Όσοι έρχονται στη ζωή μας, έρχονται για κάποιο λόγο.

Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας είτε για κάποιο λόγο, είτε για ορισμένο χρόνο, είτε για πάντα.