Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Στην κυκλοφορία το smartphone των 3,5 ευρώ


Το φθηνότερο smartphone στον κόσμο είναι γεγονός, κοστίζει κάτι λιγότερο από 4 δολάρια (δηλαδή περίπου 3,5 ευρώ) και η αποστολή του σε όσους το έχουν προπαραγγείλει θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής του.
Το Freedom 251 το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από την ελάχιστα γνωστή ινδική εταιρεία, Ringing Bells, το Φεβρουάριο, θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου.

Προς το παρόν, η συσκευή Android θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ινδία και είναι απευθύνεται σε άτομα με χαμηλό εισόδημα που ζουν σε αγροτικές περιοχές. Σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της «ψηφιακής Ινδίας» και έχει την απίστευτα χαμηλή τιμή των 4 δολαρίων. Σύμφωνα με την εταιρεία έχει λογισμικό Android και έναν επεξεργαστή 1.3 GHz. Διαθέτει επίσης οθόνη 4 ιντσών, 1GB μνήμη RAM, 8GB εσωτερική μνήμη η οποία είναι είναι επεκτάσιμη έως 32GB με κάρτα SD και μια κάμερα 3,2 megapixel.
Όσοι έχουν προπαραγγείλει μια από τις 200.000 συσκευές θα την αναμένουν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας μετά τις 30 Ιουνίου. Η εταιρεία, στη συνέχεια σχεδιάζει να δημιουργήσει άλλη μια παρτίδα με 200.000 συσκευές για τους επόμενους αγοραστές. Μετά την επιτυχία του smartphone χαμηλού κόστους, η συγκεκριμένη εταιρεία φέρεται ότι ελπίζει να ξεκινήσει τις προετοιμασίες και για μία τηλεόραση HD, 32 ιντσών με το όνομα Freedom. Ελπίζει μάλιστα να πουλήσει τις τηλεοράσεις για λιγότερο από 110 λίρες.
Παρά τις διαβεβαιώσεις της, η εταιρεία έχει στο παρελθόν αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι τα φθηνά smartphones είναι μια απάτη, και ότι στην πραγματικότητα τα τηλέφωνα κατασκευάζονται από άλλη εταιρεία με την επωνυμία να είναι καλυμμένη.
Δειτε παρακάτω πως είναι το κινητό αυτό.
Πηγες: newsbeast.gr - adieksodos.gr