Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο Ξυλούρης που συγκινεί με την Ξαστεριά τους Κύπριους- video

Ένα συγκινητικό τραγούδι για την Κύπρο, μέσα σε ένα συγκινητικό βιντεοκλιπ.

Τον γνωρίζουμε ώς δάσκαλο δημοτικού το πρωί και ως λυράρη το βράδυ . Ο Γιώργης Ξυλούρης ή Καντρής,  ο αγαπητός εκπαιδευτικός και συνάμα γνωστός καλλιτέχνης που συνδυάζει την αγάπη του για τη μουσική με τη δουλειά ,  απο την Κρήτη άνοιξε τα φτερά του φθάνοντας στο νησί της Αφροδίτης , την Κύπρο.
Εκεί τραγούδησε πρόσφατα το νέο του τραγούδι και συγκίνησε το κοινό.
Ο Γιώργης Ξυλουρης η Καντρης, άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές του κυπριακού λαού ενώ ήδη το τραγούδι του  παίζεται σε πολλούς κυπριακούς σταθμούς και είναι σίγουρο πως δε θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο.
Μάλιστα τα μηνύματα που έχει λάβει ο καλλιτέχνης είναι αρκετά και άκρως συγκινητικά όπως για παράδειγμα το παρακάτω από μία θαυμάστρια του, τη Μαρα Ιωάννου.

"Ο Ξυλουρης που συγκινεί με την ξαστεριά  
Ένα τραγούδι που συγκίνησε κατευθείαν τον Κυπριακό λαό με την κυκλοφορία του. Ο Γιώργης Ξυλουρης η Καντρης άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές του κυπριακού αλλά ασφαλώς και του ελληνικού λαού με το όμορφο τραγούδι του. Ήδη το τραγούδι παίζεται σε πολλούς κυπριακούς σταθμούς και είναι σίγουρο πως δε θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο .
H περίοδος κυκλοφορίας του τραγουδιού από τον καλλιτέχνη δεν είναι καθόλου τυχαια.Το σίγουρο είναι ότι ο Καντρης με το τραγούδι του περνάει πολλά μηνύματα τα οποία πρέπει όλοι μας να τα αναλογιστουμε.Το τραγούδι είναι εύκολο να το ακούσει ο καθένας αφού κυκλοφοράει στο διαδίκτυο με την ονομασία.
ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ"
   ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ"
Ο Γιώργης Ξυλούρης με συνεργασία τον σκηνοθέτη Περικλή Μοσχολάκη, δημιούργησαν ένα συγκινητικό βίντεο για την Κύπρο που πρέπει να το δείτε μέχρι τέλος.




Πηγη: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: