Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Βρέθηκε νεκρή η Νανά Καραγιάννη

Νεκρή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η τηλεπαρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη.




Τα τελευταία χρόνια σημειώνεται πως η γνωστή παρουσιάστρια έδινε μάχη να αντιμετωπίσει τη νευρική ανορεξία.

Την άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του tovima.gr βρήκε στο διαμέρισμα της στενός συγγενής της ο οποίος είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της. 

Ο συγγενής της στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. 

Στο διαμέρισμα αμέσως έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και των ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τη σορό της. 

Τα αίτια του θανάτου της θα διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης τις επόμενες ώρες.


Πάντως η ΕΛΑΣ εντόπισε αναρτήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

Πάλευε επί χρόνια με την νευρική ανορεξία
Η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε αρκετές φορές σε νοσοκομείο. Η πιο πρόσφατη νοσηλεία της σημειώνεται πως ήταν πριν από 1,5 μήνα.

Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25 - 26 κιλά.


Η Νανά Καραγιάννη ήταν Ελληνίδα δημοσιογράφος η οποία έγινε γνωστή όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Μύθοι και πραγματικότητα» στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα, ενώ στη συνέχεια είχε συμμετάσχει σε αρκετά πάνελ άλλων εκπομπών.

Η πρώτη φορά που η Νανά Καραγιάννη μίλησε δημόσια για το πρόβλημα της υγείας της

Σε συνέντευξη την οποία είχε δώσει στο περιοδικό Down Town τον Αύγουστο του 2016 είχε μιλήσει για τη σκληρή μάχη που έδινε με στόχο να μπορέσει να νικήσει τη νευρική ανορεξία.

«Ένιωθα πιο κουρασμένη απ’ ότι συνήθως, αλλά νόμιζα ότι ήταν εξαιτίας του καύσωνα. Είχα έντονους πόνους στους μυς και έλεγα «θα πιάστηκα από το κομπιούτερ». Δίψαγα τρομερά και σκεφτόμουν «μάλλον έχω σάκχαρο». Έκανα τακτικά εξετάσεις αίματος. Που να φανταστώ όμως ότι κουράστηκαν τα νεφρά μου… Κατέληξα στα καλά καθούμενα στην Εντατική», είχε πει ενώ είχε συμπληρώσει πως όταν επανήλθε από το κώμα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γύρω της και να σηκωθεί από το κρεβάτι.

«Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία. Μπορεί να μου έλεγαν οι γιατροί «πεθαίνεις» και εγώ να έκανα χαβαλέ».


Πηγη: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: