Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Έσφαξε τους παππούδες κι έκανε πάρτι με τα πτώματα στο σπίτι

Μια έφηβη και ο φίλος της κατηγορούνται πως έκοψαν τους λαιμούς του παππού και της γιαγιάς της και λίγες ημέρες μετά έκαναν ένα πάρτι με ναρκωτικά ενώ τα πτώματα ήταν σε δωμάτιο του σπιτιού και σε φάση αποσύνθεσης.Η έφηβη ονομάζεται Cassandra Bjorge, 17 ετών και ως συνεργός της κατηγορείται ο 19χρονος φίλος της Johnny Rider. Η διπλή δολοφονία-και το πάρτι που ακολούθησε- έγιναν στο  Lawrenceville της Georgia των ΗΠΑ όπου έμεναν τα 63χρονα θύματα Wendy και Randal Βjorge.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WSB-TV οι δύο δράσες σφράγισαν τις κλειδαριές του σπιτιού για να μην διαχέεται η μυρωδιά των πτωμάτων όταν άρχισε η διαδικασία της αποσύνθεσης και μετά κάλεσαν φίλους και έκαναν πάρτι και χρήση κάνναβης.
Η αστυνομία της κομητείας Gwinnett ανέφερε πως τα θύματα είχαν υποστεί τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ενώ είχαν χτυπήσει τα θύματά τους με σφυρί και μπαστούνι του μπέιζμπολ πριν τους κόψουν το λαιμό.
Ο ντετέκτιβ Dave Brucz δήλωσε στο δικαστήριο πως «Ο Johnny άρχισε να επιτίθεται στη γιαγιά» και η φίλη του έσυρε τη γιαγιά της στην κρεβατοκάμαρα του παππού της.
Η κοπέλα ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος.
Η αστυνομία εκτιμά πως το άτυχο ζευγάρι είχε δολοφονηθεί μια εβδομάδα πριν ανακαλυφθούν τα πτώματα από τις αρχές. Η δε ανακάλυψη των σορών έγινε όταν αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι και τόπο του εγκλήματος ανταποκρινόμενοι σε τηλεφώνημα που είχε γίνει από την αδερφή του Rider στην οποία επίσης επιτέθηκαν.
Το ζευγάρι αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία κατά συρροή και όπως σχολιάζει η τοπική αστυνομία «πρόκειται για μια ιδιαίτερη και ανησυχητική υπόθεση, σε κάθε επίπεδο και οι αστυνομικοί ακόμη αναζητούν το κίνητρο. Μπορεί να μην βρούμε ποτέ κάποιο σενάριο που να βγάζει νόημα σε έναν λογικό άνθρωπο».
Αργότερα οι αρχές ανέφεραν πως το ζευγάρι δολοφόνησε τους 63χρονους «επειδή δεν τους άντεχε άλλο» ενώ υπάρχουν πληροφορίες που σκόπευαν να δολοφονήσουν και άλλα μέλη της οικογένειας της Bjorge με πρώτη τη μητέρα της η οποία δήλωσε: «Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστώ πως θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο».

Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: