Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Αποκλειστική συνέντευξη στον ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ!



"Θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδάει από μικρό παιδί!"

Μίλησε μας για σένα. Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση σου με τη μουσική;
Γ.Β.: Θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδάει από μικρό παιδί! Πριν δέκα χρόνια, μου δόθηκαν κάποια τραγούδια! Τα τραγούδησα και συγκεκριμένα τα ηχογράφησα ερασιτεχνικά και τα μοίρασα σε φίλους μου, οι οποίοι με ενθάρρυναν να τραγουδήσω! Στην συνέχεια, αποφάσισα να τα ανεβάσω στο YouTube και πήρα πολλά θετικά σχόλια! Έκανα μαθήματα φωνητικής και μετά ξεκίνησα να κάνω και εμφανίσεις!

Ήταν παιδικό σου όνειρο να γίνεις τραγουδιστής;
Γ.Β.: Η αλήθεια είναι πως από παιδί ήθελα να γίνω τραγουδιστής!

Μίλησε μας για το πρώτο δισκογραφικό σου βήμα!
Γ.Β.: Είναι η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά και μάλιστα ολόφρεσκια αφού κυκλοφορεί εδώ και μόλις δυο βδομάδες. Η εταιρία μου είναι η Real Music και πρέπει να σου πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Τα τραγούδια είναι δυο: το ένα είναι το “Ποτέ μη λες ποτέ” δυο μεγάλων δημιουργών – ενός διδύμου φωτιά- του Αλέκου Χρυσοβέργη και του Σπύρου Γιατρά, και το άλλο είναι το ’Έλα” και είναι ανεβαστικό και χορευτικό σε στίχους και μουσική του Άγγελου Αρβανίτη! Το πρώτο κομμάτι μάλιστα το “Ποτέ μη λες ποτέ” μάλιστα οπτικοποιηθηκε!


Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πετύχεις στο χώρο του τραγουδιού και τι πιστεύεις πρέπει να διαθέτεις για να ξεχωρίσεις;
Γ.Β.: Είναι δύσκολο να πετύχεις στο χώρο του τραγουδιού! Πρέπει να διαθέτεις τις κατάλληλες γνωριμίες ώστε να έχεις την κατάλληλη προώθηση! Παράλληλα φυσικά πρέπει να έχεις τύχη και ταλέντο!

Τι είναι η μουσική για σένα;
Γ.Β.: Η μουσική είναι η ζωή μου, είναι έκφραση συναισθημάτων!


Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;
Γ.Β.: Έχω αρκετά αγαπημένα τραγούδια αλλά αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι το “Τραγουδώ” του Στέλιου Καζαντζίδη!


Μέχρι πού θες να φτάσεις;
Γ.Β.: Δεν θέλω να φτάσω κάπου συγκεκριμένα! Αυτό που θέλω είναι να τραγουδάω τα συναισθήματα των συνανθρώπων μου να αγγίζω τις ψυχές τους, να τις ταξιδεύω, να τους ψυχαγωγώ και να τους διασκεδάζω μέσα από τις ζωντανές μου εμφανίσεις και μέσα από τα cd τα οποία θα κάνω! Να τραγουδάω για την αγάπη και τον έρωτα! Αλλά και για τα κοινωνικά τραγούδια, για την Ελλάδα μας, για φιλανθρωπικούς σκοπούς! Και μέσα από τη διαδικασία της δημιουργίας να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος!


Τι σε χαρακτηρίζει;
Γ.Β.: Από ότι μου λένε…η χροιά και το συναίσθημα που βάζω στο τραγούδι!


Γιατί να σε ακούσει κάποιος;
Γ.Β.: Για όλα αυτά που ανάφερα πιο πάνω!


Πού μπορούμε να σε απολαύσουμε;
Γ.Β.: Κάνω live στην Αθήνα αυτή την περίοδο


Πιστεύεις στην τύχη;
Γ.Β.: Ο παράγοντας τύχης είναι πολύ σημαντικός! Ναι, πιστεύω στην τύχη αλλα πιστευω οτι και τίποτα δεν είναι τυχαίο!

KritiChannel


Δεν υπάρχουν σχόλια: