Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Σε πλειστηριασμό «Χτύπησε» την κατοικία του αδερφού του! ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΘΥΜΑ» ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ



Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρελήφθη μέσα από το Ειρηνοδικείο 62χρονος Ηρακλειώτης, η πρώτη κατοικία του οποίου βγήκε σε πλειστηριασμό για μία οφειλή της τάξης των 6.000 ευρώ, όπως καταγγέλλεται. 




Παρά το γεγονός ότι μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών προσπάθησαν να αποτρέψουν την διαδικασία, δεν τα κατάφεραν και προς μεγάλη τους έκπληξη προσφορά έκανε αδελφός του 62χρονου.

Υπήρξε ένταση ενώ κλήθηκαν και δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο 62χρονος, όπως αναφέρουν όσοι ήταν εκεί, …κατέρρευσε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Εκ μέρους του Κινήματος, η κ. Μόνα Αμανατίδου μιλώντας στην «Π» κατήγγειλε ότι όλη η διαδικασία ήταν παράτυπη.

Τόνισε με έμφαση ότι «δεν μπορούν να πεθαίνουν άνθρωποι και εμείς να παραμένουμε άπραγοι» και υπογράμμισε ότι η πρώτη κατοικία θα πρέπει να προστατεύεται είτε η οφειλή αφορά σε τράπεζες είτε σε ιδιώτες.

Ανέφερε ότι ήρθαν σε επικοινωνία με τον 62χρονο, ο οποίος πλέον σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά για όσα συνέβησαν αλλά και για να ανακόψει την διαδικασία σε βάρος της κατοικίας του.

Σύμφωνα με την κ. Αμανατίδου, είναι η δεύτερη φορά που παραλαμβάνεται κάποιος από το ΕΚΑΒ μέσα από τον χώρο του Ειρηνοδικείου.

Χθες είχε προγραμματιστεί ένας ακόμα πλειστηριασμός α’ κατοικίας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κνωσού, ο οποίος όμως δεν προχώρησε.

Πριν τη έλευση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου

Πηγη:patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: