Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Απατεώνες κάνουν έρανο για 17χρονο από τον Κουτσουρά που είχε τροχαίο
Την ώρα που μια οικογένεια περνάει δύσκολες στιγμές και ένα 17χρονο παιδί βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση νοσηλευόμενο σε καταστολή από το Σάββατο στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου του Ηρακλείου, κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να στήσουν μια απάτη χρησιμοποιώντας το όνομά του.


Η οικογένεια του 17χρονου Στέλιου Καμενάκη από τον Κουτσουρά που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, επικοινώνησε με το Ράδιο Λασίθι και αφού θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την στήριξη και συμπαράσταση που έχει δείξει αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλησε να ενημερώσει για κάποιους κακόβουλους απατεώνες οι οποίοι κάνουν έρανο ζητώντας χρήματα για τη βοήθεια του Στέλιου κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Η οικογένεια ενημερώθηκε το βράδυ της Τρίτης για κάποια περιστατικά που έγιναν στη Σητεία και εφιστά την προσοχή όλων για να μην πέσουν θύματα και χάσουν τα χρήματά τους.

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση, όπως λένε οι γονείς, είναι πως κάθε μέρα υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Πηγη: cretanmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: