Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Χαμός σε βάπτιση στην Πάτρα: Τσακώθηκαν γονείς και νονά για το όνομα του παιδιου

Ποιο το απίστευτο σκηνικό σε βάπτιση στην Πάτρα;


Χρειάστηκε μέχρι η επέμβαση της αστυνομίας, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, στην πιο επεισοδιακή βάπτιση της χρονιάς.
Όλα συνέβησαν το όταν σε ιερό ναό της περιοχής είχε προγραμματιστεί η βάπτιση της κόρης ενός ζευγαριού που όμως ήταν σε διάσταση.
Η μητέρα της μικρής έχει και την επιμέλεια και αποφάσισε πως θα δοθεί στην κόρη της το όνομα… της μητέρας της!
Ο πατέρας είχε διαφωνήσει, όμως αναγκάστηκε να… δεχθεί την απόφαση της πρώην γυναίκας του… μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά! Η μάνα όμως λογάριαζε… χωρίς την κουμπάρα!

Η νονά της μικρής είχε αποφασίσει να κόψει τον γόρδιο δεσμό κάνοντας την έκπληξη τη στιγμή που ο ιερέας θα της ζητούσε να αναφωνήσει το όνομα! Ενώ όλοι περίμεναν να ακούσουν το όνομα της γιαγιάς, άκουσαν το όνομα της νονάς! Λουκία φώναξε η κουμπάρα και η μητέρα… πήγε να λιποθυμήσει!
Το τι έγινε στην εκκλησία δεν περιγράφεται!Η μάνα ”έβγαζε καπνούς”, ο ιερέας απείλησε με διακοπή του μυστηρίου, αλλά τελικά συνέχισε κανονικά την τελετή και το κορίτσι βαπτίστηκε… Λουκία! Τα βλέμματα οργής έδιναν και έπαιρναν, η μητέρα φούσκωνε και ξαναφούσκωνε , ο πατέρας στεκόταν μάλλον αμήχανος, η γιαγιά και κάποιοι συγγενείς από την πλευρά της μάνας… δεν κρατιόντουσαν!
Το μυστήριο ολοκληρώθηκε και τότε… άρχισαν τα όργανα! Η μάνα δεν άφηνε την κουμπάρα να υπογράψει τα χαρτιά της βάπτισης, οι φωνές της ακούγονταν… έξω από την εκκλησία και τελικά απεδείχθη πως ούτε οι ιερείς μπορούσαν να την συγκρατήσουν! Κάποια στιγμή κατάφερε να πλησιάσει το γραφείο, άρπαξε τα χαρτιά, τα έσκισε και έτσι (τυπικά) η κόρη της… δεν ονομάζεται Λουκία!
Τα επεισόδια όμως συνεχίστηκαν και εκλήθη και η αστυνομία… για να ηρεμήσουν οι παράγοντες της τελετής! Παραμένει άγνωστο τι θα πράξει η μητέρα σε σχέση με το όνομα της μικρής. To… σίγουρο, είναι ότι πολύ δύσκολα θα ξαναμιλήσει στη νονά!
Πηγη: realtimenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: