Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Με αφορμή το νέο τραγουδιού που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες: "Άπειρες ώρες", είχαμε την τιμή να έχουμε μια αποκλειστική συνέντευξη από την Ευδοκία Δαμιανού.


KritiChannel: Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια για το νέο σου τραγούδι και καλή επιτυχία και δεύτερων σε ευχαριστούμε πολύ για την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχωρείς.
Ευδοκία Δαμιανού: Εγώ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την τιμή που μου κάνετε να πω δυο λόγια σε εσας.



KritiChannel: Πες μας πως ξεκίνησες;
Ευδοκία Δαμιανού: Ξεκίνησα ως στιχουργός και στη συνέχεια ως τραγουδίστρια στο έντεχνο λαϊκό και ρεμπέτικο

KritiChannel: Με ποιους ανθρώπους έχεις
δουλέψει και συνεργαστεί;
Ευδοκία Δαμιανού: Δούλεψα δίπλα σε τεράστια ονόματα με ιστορία όπως, Τσαουσάκης, Πολυκανδριώτης, Απόστολος Νικολαίδης, Χαρούλα Λαμπράκη, Γιάννης Ντουνιάς, Παπαιωάννου, Αγάθωνας, Γιάννης Καλατζής, Βαγγέλης Περπινιάδης, Γιάννης Δημητριάδης, Εκείνος κ εκείνος, Χατζής, Γιάννης Κάραλης, Αθηναϊκή Κομπανία, Παύλος Κοντογιαννίδης, Μάνεσης, Δημήτρης Κοντολάζος, Θέμης Αδαμαντίδης, Στμάτης Κόκοτας, Στέλιος Μπικάκης, Μαίρη Λίντα, Γιώργος Ζερβάκης, Αχιλλέας Δραμουντάνης, Μπάμπης Γκολες, Γιώργος Σαρρης, Ζικ-ζακ, Γιώργος Χατζάκης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, και πολλους άλλους που σίγουρα αν τους πω όλους θα ξεχάσω αρκετούς.

KritiChannel: Μεγάλη πορεία και με τεράστιο ονόματα όπως είπες. Πιο ήταν το πιο ξεχωριστό σημείο στην καριέρα σου;
Ευδοκία Δαμιανού: Έκανα πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όμως ένα ξεχωριστό σημείο που πιστεύω πως από όλη μου την πορεία ήταν μια ξεχωριστή και  συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα μου, ήταν το φεστιβάλ στην αρχαία Αμφίπολη αφιερωμένο στον αρχαιολόγο Δημήτρη Λαζαρίδη, που ανακάλυψε την αρχαία Αμφίπολη και με τις ανασκαφές του μας άνοιξε ένα καινούργιο δρόμο για τον πολιτισμό μας. 




KritiChannel: Πες μας για την καινούργια σου δισκογραφική δουλειά.
Ευδοκία Δαμιανού: Κυκλοφόρησα πριν λίγο καιρό ένα CD "Η ΕΦΟΔΟΣ" στο οποίο έχουν γράψει τραγούδια ο Αντώνης Βαρδής, Γρηγόρης Λιακόπουλος, Στέλιος Μπικάκης και Στράτος Πατέτσος.

KritiChannel:Τι ετοιμάζεις τώρα;
Ευδοκία Δαμιανού: Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο στούντιο 111 του Κώστα Αρνιώτη ετοιμάζοντας καινούργια τραγούδια, με ενορχήστρωση του Βασίλη Γεωργακόπουλου όπου θα ερμηνεύσω και δικά του τραγούδια. Από την αρχή ξεχώρισα ένα τραγούδι το οποίο με άγγιξε από την πρώτη στιγμή. Είναι το "Άπειρες ώρες"  σε μουσική του Γιώργου Λουκάκη και στίχους του Γιώργου Λουκάκη και Κώστα Κουδουμά. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και όλη η δισκογραφική δουλειά.

KritiChannel: Ευδοκία σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνέντευξη αυτή και για την αποκλειστικότητα που μας έδωσες στο τραγούδι σου πριν καν κυκλοφορήσει. Καλές επιτυχίες να έχεις και θα περιμένουμε την νέα σου δισκογραφική δουλειά.

Ευδοκία Δαμιανού: Εγώ σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: