Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Πάσχει από καρκίνο ο Sylvester Stalone;

Μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε πανικό στους θαυμαστές του και έκανε πολλούς να τον θέλουν βαριά άρρωστο.


Ο λόγος για τον Sylvester Stalone, ο οποίος για άλλο λόγο έκανε ποστάρισμα στα social media και τελικά βρήκε τον μπελά του! Συγκεκριμένα, ο κινηματογραφικός Ρόκι θέλησε να ανακοινώσει και να επιβεβαιώσει ότι θα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη ταινία Creed 2 κι έτσι έκανε ένα post στο Instagram την περασμένη Πέμπτη.
Ωστόσο, μιας και στην εν λόγω ανάρτηση φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος και με ελάχιστα μαλλιά στο κεφάλι, άρχισε να αναπαράγεται η είδηση ότι πάσχει από καρκίνο.
Σε αυτό βοήθησε και η λεζάντα με την οποία είχε συνοδέψει την ανάρτησή του, γράφοντας: «Sly in creed the cancer sence ».
Μάλιστα, στη συνέχεια έκανε κι ακόμα μια ανάρτηση από τα γυρίσματα της ταινίας που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και παρουσιάζει τη ζωή του Adonis Creed και του γιου του Apollo Creed που εκπαιδεύτηκε από τον πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών «Rocky Balboa» για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή που κέρδισε ο πατέρας του το 1979.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🌟SylvesterStalloneTrueFan🌟 (@sylvesterstallone1946) στις


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🌟SylvesterStalloneTrueFan🌟 (@sylvesterstallone1946) στις

Πηγη: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: