Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Τα καταφύγια όπου η ελίτ θα προφυλαχθεί! Σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, οι πλούσιοι που θα πάνε???


Διαθέτει μια σειρά από πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, εστιατόρια, θεματικά διαμερίσματα και τη δική του υπηρεσία μεταφοράς με ελικόπτερο.
Το μεγαλύτερο «ατού» του είναι ότι μπορεί να αντέξει σε μια πυρηνική καταστροφή, σεισμούς, τσουνάμι και οποιαδήποτε άλλη καταστροφή ή επίθεση!

Είναι το πολυτελέστατο υπόγειο καταφύγιο και θεωρείται ως το «απόλυτο καταφύγιο για την Ημέρα της Κρίσεως».
Το πέντε αστέρων Vivos Europa One shelter βρίσκεται στο γερμανικό χωριό Ρόθεστειν και ο  ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός του είναι ο Ρόμπερτ Βιτσίνιο. Θα μπορούσε να αποτελεί το μέγαρο ενός δισεκατομμυριούχου ή ένα mega-yacht γιγαντιαίων διαστάσεων, με «σωτήριες» δυνατότητες.

Το συνολικό κόστος άγγιξε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να το αποκτήσουν ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο. Κάθε οικογένεια του συγκροτήματος θα έχει στη διάθεσή της ένα διαμέρισμα 230 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μπορούν να διαμορφώσουν ανάλογα με τις δικές τους προτιμήσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλουν να προσθέσουν μια πισίνα, ένα θέατρο ή ένα deluxe μπάνιο.
Οι ένοικοι θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα χώρο νοσοκομείου, αρκετά εστιατόρια και ένα αρτοποιείο. Ακόμη, σε ένα κελάρι, δωμάτια προσευχής, τάξεις, τηλεοπτικό σταθμό και ένα κέντρο κράτησης.
«Όμως η επένδυσή τους μπορεί να τους σώσει τη ζωή» λέει ο ιδιοκτήτης του Vivos, καθώς το 76 στρεμμάτων συγκρότημα μπορεί να «επιζήσει» ακόμη και μιας πυρηνικής καταστροφής. Συγκλονιστικό!
Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του αλλά και την περιοχή…












Πηγη: www.triklopodia.gr