Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Το Μυστικό του Πίνακα | Η Γέννηση (Βιβλίο Ι) του Γιώργου Τόσκα


Στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Πτολεμαΐδα, παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο ο Γιώργος Τόσκας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.


Ανάμεσα σε φίλους με πολλά χαμόγελα είπε δυο λόγια για το βιβλίο του:
""Όνειρα! Ο καθένας μας έχει ένα ίσως και περισσότερα όνειρα που θα ήθελε να κάνει πραγματικότητα.Το δικό μου όνειρο πραγματοποιήθηκε.Να πιστεύεται στα όνειρα σας και ευχομαι να γίνουν αληθινα.
Ευχαριστώ τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή , που πίστεψαν στο έργο μου."


Ο Γιώργος Τόσκας γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα τον Φλεβάρη του 1981. Ζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα στη γενέτειρά του. Σπούδασε τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής και μηχανολόγος, ενώ ασχολείται με τη ζωγραφική και φυσικά το γράψιμο.

Περίληψη:
Κάπου, σε μια όμορφη πόλη, ζει μαζί με τη μητέρα της ένα όμορφο κορίτσι με το όνομα Ελίζαμπεθ. Όλα δείχνουν να κυλούν φυσιολογικά. Όμως ένα βράδυ, κάτι μαγικό θα συμβεί! Με τη βοήθεια ενός μαγικού πίνακα θα μεταφερθεί σε έναν καινούριο κόσμο γεμάτο δράκους, πειρατές, ξωτικά και νάνους. Μα τι συμβαίνει τελικά; Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του κοριτσιού; Ένας προαιώνιος εχθρός της οικογένειάς της εμφανίζεται ξαφνικά, η πανίσχυρη μάγισσα Αρίλια. Θα μπορέσει η Ελίζαμπεθ να πάρει απαντήσεις για το παρελθόν της και να αντιμετωπίσει την τρομερή Αρίλια;

Το βιβλίο "Το Μυστικό του Πίνακα" μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία όπως και μπορείτε να το παραγγείλετε διαδικτυακά από το παρακάτω link: iwrite.gr






Φωτογραφίες: Ζαχαρούλα Τουτουσάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: