Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Συγγενής θύματος πυροβολεί έξω από το Εφετείο μπροστά στις κάμερες – ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός επικράτησε λίγο πριν από τις 11 το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.
Άγνωστο πώς, ένας άνδρας, που φέρεται να είναι συγγενής της μάνας του θύματος, πέρασε όπλο από την ασφάλεια του κτιρίου, με το οποίο και πυροβόλησε στον αέρα την ώρα που έκανε δηλώσεις στις κάμερες, μπροστά σε δημοσιογράφους, συγγενείς και δικηγόρους.

Μάλιστα, απτόητος ο ίδιος, γύρισε και αγκάλιασε την μητέρα του Μάριου, η οποία αντέδρασε για το περιστατικό.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ-1, η κινητοποίηση της αστυνομίας δεν ήταν άμεση, καθώς αρχικά επικράτησε σύγχυση για το ποιος και γιατί πυροβόλησε.
Αργότερα, όμως, ακολούθησε επιχείρηση, προκειμένου να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως και έγινε.

Το χρονικό της δίκης 

Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου είχε «παγώσει» το πανελλήνιο, καθώς το πτώμα του δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές.
Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, ο εγκέφαλος της εγκληματικής ομάδας, που σκότωσε και εξαφάνισε τον 26χρονο, καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία.
«Θέλω μόνο οι δολοφόνοι να μου πουν πού έχουν θάψει το παιδί μου, τίποτα άλλο», ήταν η κραυγή της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη, πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης τον Μάρτιο του 2017.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤ-1:

Πηγη: messiniaonline.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: