Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Τα έκανε γυαλιά - καρφιά στην Εφορία στα Χανιά - Στο Νοσοκομείο υπάλληλος

Επίθεση απο μαινόμενο πολίτη κατα υπαλλήλων - Οι εργαζόμενοι βγήκαν έξω διαμαρτυρόμενοι - Κλειστή η Εφορία Χανίων την Παρασκευή.
Ένα επεισόδιο που πήρε μεγάλες διαστάσεις συνέβη το μεσημέρι στην Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Χανίων, στην οδό Τζανακάκη.
Μια γυναίκα - για άγνωστο προς το παρόν λόγο - επιτέθηκε σε υπαλλήλους προξενώντας ζημιές και στα γραφεία.
Μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση - σύμφωνα με πληροφορίες - πετώντας υπολογιστές και ότι εύρισκε μπροστά της, απο τα θραύσματα τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο ένας υπάλληλος ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες όπου του έγιναν ράμματα.
Στο μεταξύ ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και η γυναίκα συνελήφθη.


Αναστατωμένοι και διαμαρτυρόμενοι, οι εργαζόμενοι στην Εφορία βγήκαν απο το κτίριο, ενώ και η είσοδος έκλεισε. Όπως αποφασίστηκε η ΔΟΥ Χανίων θα μείνει κλειστή την Παρασκευή.
Όπως καταγγέλουν, το συγκεκριμένο άτομο είχε προκαλέσει και στο παρελθόν ανάλογο επεισόδιο και μάλιστα είχαν ενημερωθεί οι Εισαγγελικές αρχές απο τις οποίες οι εργαζόμενοι είχαν ζητήσει να ληφθούν μέτρα προστασίας.
Μάλιστα η πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Χανίων - Ρεθύμνης Ι.Μπαχουντάκη ανέφερε ότι την ώρα του επεισοδίου, μέλη του συλλόγου ήταν στον Εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν για άλλα περιστατικά που είχαν συμβεί.
Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη γυναίκα είχε προκαλέσει και στο παρελθόν έντονο φραστικό επεισόδιο, ενώ για τις οφειλές της, είχε γίνει ρύθμιση και η κατάσταση είχε ηρεμήσει μέχρι σήμερα. Λόγω των ζημιών που έγιναν στον εξοπλισμό και λόγω του τραυματισμού του υπαλλήλου θα υποβληθεί μήνυση απο τον Σύλλογο, ενώ η κα Μπαχουντάκη τόνισε πως οι εργαζόμενοι ζητούν την λήψη μέτρων προστασίας τους.


Πηγη: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: