Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Υπάρχουν κι αυτοί οι εργοδότες - Ξενοδόχος στην Κρήτη έδωσε έναν επιπλέον μισθό στους εργαζόμενούς του!

Κι όμως, σε δύσκολες εποχές κρίσης, υπάρχουν εργοδότες που αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοί τους και τους ανταμείβουν αναλόγως!



Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά ξενοδόχο στην περιοχή του Αποκόρωνα και πιο συγκεκριμένα στη Γεωργιούπολη, ο γιος του οποίου θέλησε να κάνει την γιορτή του στο ξενοδοχείο του πατέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, ζήτησε από τους εργαζόμενους ποιος θα ήθελε να μείνει και να βοηθήσει στη διοργάνωση του πάρτι και αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να παραμείνουν και μετά την εργασία τους, σεβόμενοι ότι ο εργοδότης τους τηρεί τις υποχρεώσεις του… κατά γράμμα!
Δεν ήξεραν όμως την ευχάριστη έκπληξη που τους περίμενε μετά την εκδήλωση.
Ο ξενοδόχος, απόλυτα ευχαριστημένος για τη γιορτή και το πως πέρασαν οι καλεσμένοι, κάλεσε τα παιδιά του ξενοδοχείου που είχαν παραμείνει για το πάρτι και τους ανακοίνωσε ότι θα τους δώσει έναν επιπλέον μισθό! Όχι μεροκάματο… μισθό!
Όπως ήταν αναμενόμενο, στο άκουσμα της καταβολής επιπλέον μισθού, οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον εργοδότη τους και βεβαίως η είδηση άρχισε να κάνει το γύρο του Αποκόρωνα από στόμα σε στόμα.
Συγχαρητήρια στον συγκεκριμένο ξενοδόχο που αποδεικνύει ότι στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν!
Πηγη: candianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: