Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Ανόητες ιδέες στο internet που κάναν κάποιους εκατομμυριούχους!

Ας δούμε λοιπόν κάποιες από τις πιο ανόητες ιδέες που κάνανε κάποιους εκατομμυριούχους.

Ας ξεκινήσουμε!

1) Million Dollar Homepage
Πουλούσε 1 εκατομμύριο pixels (τα πούλησε όλα) για $1 το καθένα. Ο διαφημιστής ερχόταν και αγόραζε όσα πίξελ ήθελε για να αναρτήσει τη διαφήμισή του, μέχρι που τα πίξελς εξαντλήθηκαν κάνοντας έτσι τον Alex Tew εκατομμυριούχο!
Επειδή η ιδέα ήταν πολύ “προχωρημένη”, προσέλκυε πολύ κόσμο κι έτσι ο διαφημιστής είχε φυσικά κι αυτός όφελος, γι’ αυτό αγόραζε πίξελς αναρτώντας έτσι τη διαφήμισή του…
2) PickyDomains
Πιστεύετε ότι θα πλήρωνε κόσμος κάποιους άλλους για να σκεφτούν κάποιο καλό domain για την ιστοσελίδα τους; Κι όμως!!! Αυτή η ιδέα έκανε τον ιδιοκτήτη του pickydomains εκατομμυριούχο μιας και είχε τεράστεια ανταπόκριση!
3) Doggles
Μία ακόμη σούπερ ανόητη ιδέα, που έκανε τον ιδιοκτήτη της εκατομμυριούχο μέσω internet! Κατασκευάζαν γυαλιά ηλίου για σκυλιά και τα πουλούσαν online! Έγινε απλά… χαμός!
4) AntennaBalls
Δείτε τι σκαρφίστηκε ο Jason Wall και τα κονόμησε κι αυτός! Τα λεγόμενα Antenna balls, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία μπαλίτσα που αναπαριστά κάποια φιγούρα, η οποία τοποθετείται στην άκρη μιας κεραίας! Αυτά πουλούσε!
5) FitDeck
Πιστέυετε πως αν δημιουργούσατε μια τράπουλα με αναπαράσταση για το πως να κάνετε διάφορες ασκήσεις γυμναστικής σωστά, θα γινόσασταν πλούσιοι; Αποκλείεται φυσικά! Κι όμως!! 2 τύποι το κάνανε και… χτύπησαν φλέβα χρυσού!
6) PositivesDating.Com
Εσείς θα πληρώνατε για να βγαίνατε ένα ραντεβουδάκι με κάποιο άτομο που έχει Έιτζ; Κάποιοι πιστέψαν ότι κάποιοι θα πληρώναν και όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και έκανε τους ιδικτήτες του positivesdating εκατομμυριούχους!
7) Designer Diaper Bags
τσάντες για πάμπερςΑυτό φυσικά ήταν αναμενόμενο να γίνει τεράστεια επιτυχία! Αν το σκεφτόταν ο καθένας, μα φυσικά και θα γινόταν πλούσιος! :p Μία ακόμη ηλίθια ιδέα: έφτιαχνε τσαντούλες για πάμπερς, ώστε οι μανάδες όταν βγαίνουν έξω, να μην τις κουβαλάνε μέσα στην τσάντα τους και πάθουν τίποτα… Μεγάλη ευκολία ρε παιδί μου, God Bless Designer Diaper Bags.
8) SantaMail
Εδώ είμαστε! Βρείτε μια διεύθυνση από τον Βόρειο Πόλο – Αλάσκα, προσποιηθείτε ότι είστε ο Άγιος Βασίλης και χρεώστε τους γονείς $10 για να στείλετε ένα γράμμα σαν να είστε ο Άγιος Βασίλης, στο παιδί τους!!! Αυτό λοιπόν έκανε και ο εξυπνάκιας Byron Reese και έγινε εκατομμυριούχος!
9) Lucky Wishbone Co.
Φτιάχνουν πλαστικά – ψεύτικα κόκκαλα που τα κρατάς και κάνεις μια ευχή. Η ευχή φυσικά… “πραγματοποιείται”! Τέτοια πράγματα ξεκινήσανε να πουλάνε και φυσικά, τι πιο λογικό, τα κονομήσανε τρελά!
Προσοχή στις απομιμήσεις! Η ευχή μπορεί να μην πραγματοποιηθεί! :p
Ας προτείνουμε κι εμείς κάποιες ανόητες ιδέες, ώστε να γίνετε πλούσιοι μέσω internet τώρα με την οικονομική κρίση:
♦ πουλήστε τα περιττώματά σας σε βαζάκι για $50. Αποτελούν κάτι μοναδικό στον πλανήτη, μιας και κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.
♦ κάντε ένα site γνωριμιών: αλλά όχι από τα κλασσικά με τους ανθρώπους. Κάντε ένα site γνωριμιών για σκύλους. Έτσι το σκυλί σας, μπορεί να βρει ταίρι και να είναι ευτυχισμένο κι εσείς θα γίνετε στάνταρ εκατομμυριούχοι.
♦ κάντε ένα site που θα έχει μέσα του μόνο ένα κουμπί. Όταν ο κόσμος θα μπαίνει και θα το πατάει, δεν θα γίνεται τίποτα. Πρωτότυπη ιδέα, άρα θα γίνει χαμός.
Πέρα από την πλάκα τώρα, ίσως τελικά και μια πολύ ανόητη ιδέα στο internet, να είναι μια πολύ καλή ιδέα για να βγάλουμε λεφτά στο internet…
Ο κόσμος ίσως δεν πάει και τόσο καλά, οπότε αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει…
Πηγη: newsbite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: