Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Απόλυτη εκδίκηση: Ο γαμπρός έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να τον απατά

Ο απατημένος άνδρας αντί να ακυρώσει τον γάμο και να χωρίσει, αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τα "κατορθώματα" της συζύγου του, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.



Την απόλυτη εκδίκηση από την άπιστη σύζυγό του και μάλιστα κατά τη διάρκεια του γλεντιού, λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, πήρε ένας άνδρας στη Σιγκαπούρη, αφήνοντας όλους τους καλεσμένους άναυδους.


Ο γαμπρός λοιπόν αντί να ακυρώσει το μυστήριο και να χωρίσει, αποφάσισε όχι μόνο να την παντρευτεί αλλά και να την ξεμπροστιάσει, δείχνοντας στο γαμήλιο τραπέζι βίντεο, στο οποίο η σύζυγός του φαίνεται να έχει "στενές επαφές" με έναν άλλον άνδρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Zaobao, το εν λόγω βίντεο περιλάμβανε στην αρχή φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού, όπως συνηθίζεται, ωστόσο η συνέχεια ήταν ανατρεπτική, αφού οι παριστάμενοι είδαν από την γιγαντοοθόνη την νύφη και τον εραστή της να μπαίνουν, με ερωτική διάθεση, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Μετά την προβολή του βίντεο, η "ντροπιασμένη" και "ταπεινωμένη" νύφη έτρεξε εκτός του χώρου, όπως αναφέρεται.
Τα παραστρατήματα της νύφης έγιναν γνωστά στον γαμπρό λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο, όταν αυτός, ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, προσέλαβε ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν οι υποψίες που είχε ότι τον απατούσε, ευσταθούσαν ή όχι.

Η απίστευτη αυτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον ντετέκτιβ, ο οποίος επεσήμανε ότι μετά την παράδοση των αποδεικτικών στοιχείων στον επιχειρηματία, περίμενε ότι αυτός θα προχωρούσε σε ακύρωση του γάμου. Όταν μέρες μετά έλαβε το προσκλητήριο, κατέλαβε ότι ο πελάτης του κάτι ετοίμαζε...
Πηγη: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: