Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Μηδενίστηκε λόγω φανέλας η ΠΑΕ Ποντίων στο ματς με τον Πανθρακικό

Τον κίνδυνο να αποκλειστεί από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης αντιμετωπίζει πλέον η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίων, μετά το μηδενισμό της την Κυριακή στο ματς με τον Πανθρακικό, λόγω της φανέλας με το μήνυμα για τη Γενοκτονία.





Σε αντίθεση με την περασμένη εβδομάδα, που ο διαιτητής Ντοσίδης αποδέχθηκε την έναρξη του αγώνα της ΠΑΕ Ποντίων, όταν οι άνθρωποι του Συλλόγου του Θρυλορίου κάλυψαν με τσιρότα τις επίμαχες φράσεις «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ», αυτή τη φορά το ματς με τον Πανθρακικό δεν ξεκίνησε ποτέ.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ποντίων αρνήθηκαν να βγάλουν τις φανέλες, στις οποίες είχαν και πάλι καλύψει τις επίμαχες φράσεις.
Ο διαιτητής Δρακίδης όμως, μετά και την παραπομπή του συναδέλφου του σε απολογία, αποφάσισε να μην ξεκινήσει το παιχνίδι, αν δεν άλλαζαν φανέλα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ποντίων. Και έτσι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ.
Όπως καταγγέλλουν οι παράγοντες της ομάδας του Θρυλορίου, τον διαιτητή αυτή τη φορά ενόχλησαν οι πυρριχιστές στην πλάτη της φανέλας. Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι μετά την ακύρωση του ματς, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν φιλικό αγώνα, ο οποίος διακόπηκε μετά από τηλεφωνική παρέμβαση της ΕΠΣ Θράκης.
Με ανακοίνωσή της μετά τα όσα διαδραματίστηκαν η ΠΑΕ Ποντίων συγχαίρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που επιμένουν να διατηρούν την αξιοπρεπή στάση τους. «Συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας για την αξιοπρεπή στάση που συνεχίζουν να έχουν ενωμένοι μια γροθιά… Συνεχίζουμε για τη δικαίωσή μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.
Με ανάρτησή του μάλιστα στο facebook, ο Σύλλογος είχε προαναγγείλει τη σημερινή εξέλιξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με πληροφορία φίλου μας που κατά λάθος άκουσε συνομιλία αρμοδίων, δόθηκε εντολή στον διαιτητή της Κυριακής Δρακίδη να μην ξεκινήσει τον αγώνα με την κιτρινόμαυρη εμφάνιση. Το πιστεύουμε, γιατί είναι αξιόπιστος, οπότε Κυριακή, κοντή γιορτή».

Πηγη: pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: