Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

«Κλείδωσε» την άνοδο με διπλό στην Πάτρα ο ΟΦΗ, φουλάρει για τον τίτλο


Η ομάδα του Ηρακλείου μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι και νίκησε 0-3 παρουσία 500 φιλάθλων του στην Αγυιά.




Η 11η σερί νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football League, ήρθε σε ένα ντέρμπι και ουσιαστικά τον στέλνει στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 0-3 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και είναι στο +13 από τον σημερινό αντίπαλο.

Με… αυτοκτονία χάνεται πλέον η άνοδος, αφού οι Κρητικοί δείχνουν… καρδιά πρωταθλητή και πάνε φουλ για τον τίτλο. Περίπου 500 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Αγυιάς, σε μια… πρόγευση της ατμόσφαιρας ενόψει Άρη.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με πατημένο το… γκάζι.

Δύο γκολ ο Μάνος και ένα ο Κουτσιανικούλης, που μαζί με τον Βουό και το Ντίνα, συνέθεσαν μια 4αδα… φωτιά στην μεσοεπιθετική γραμμή.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Μπουτζίκος, Γκίνο, Φωτάκης (72' Αντωνακόπουλος), Αργυρόπουλος (80' Μουστακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46' Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (18' λ.τ. Βαφέας), Κοιλιάρας, Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης (59' Περογαμβράκης), Βουό (78' Πουρτουλίδης).

Το «φιλμ» του αγώνα



1' Πρώτη σέντρα στην αναμέτρηση.

8' Ο Σούλης ανατρέπει τον Βουό λίγο έξω από την περιοχή και ενώ ο Ιβοριανός είναι μόνος απάνεντι στον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο διαιτητής Γρατσάνης δίνει κίτρινη, αντί κόκκινη κάρτα, καθώς είναι σε προφανή θέση για γκολ. Δίπλο λάθος από τον ρέφερι της αναμέτρησης, που σταμάτησε και την εξέλιξη της φάσης ενώ ο Κουτσιανικούλης ήταν έτοιμος να πλασάρει σε κενή εστία.

12' Εκτελεί το φάουλ ο Ντίνας, η μπάλα στο χέρι του Μπουτζίκου που βγήκε από το τείχος και ο διαιτητής Γρατσάνης υποδεικνύει το πέναλτι. Ευκαιρία για τον ΟΦΗ να προηγηθεί.

14' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Ο Δημήτρης Μάνος εκτελεί από τα 11 βήματα και κάνει το 0-1. Πανηγυρίζουν έξαλλα οι ποδοσφαιριστές, όπως και ο φίλαθλος κόσμος.

17' Ανάποδο "ψαλίδι" του Μωραΐτη μέσα από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

18' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, δε μπορεί να συνεχίσει ο Ποτουρίδης στη θέση του περνάει ο Βαφέας.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-2: Τρομερό σουτ του Κουτσιανικούλη έξω από την περιοχή, η μπάλα αλλάζει και λίγο πορεία στο σώμα του Λουμπαρδέα και 0-2.

*Περάσαμε τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Παιχνίδι με ουσία και ποιότητα για τους Κρητικούς.

27' Στημένη φάση για τους γηπεδούχους, απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΟΦΗ και στη συνέχεια το σουτ του Ελευθεριάδη από τα όρια της περιοχής είναι πολύ άστοχο.

29' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος από δεξιά γυρίζει για τον αφύλακτο Κουτσιανικούλη στην περιοχή, ο τελευταίος σουτάρει με δύναμη, όμως η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.



37' Κίτρινη κάρτα στο Ντίνα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

43' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-3: Εντυπωσιακή κόντα επίθεση για τον ΟΦΗ, ο Κουτσιανικούλης βγαίνει στον κενό χώρο, την κατάλληλη στιγμή δίνει για τον Μάνο στο σημείο του πέναλτι και αυτός με ψύχραιμο πλασέ γράφει το 0-3. Τρομερό πρώτο ημίχρονο για τους Κρητικούς.

Τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο 45λεπτο, η ομάδα του Ηρακλείου είναι μπροστά στο σκορ με 0-3!

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με αλλαγή για τους Πατρινούς ο Κυνηγόπουλος στο ματς αντί του Πολυχρόνη.

49' Παράλληλη σέντρα του Κυνηγόπουλου από δεξιά, ο Μωραΐτης από τη μικρή περιοχή θα στείλει τη μπάλα άουτ.

50' Ο Κουτσιανικούλης σε μία ακόμη ταχύτατη κούρσα, βγαίνει απέναντι από τον Σούλη, όμως ο Λουμπαρδέας θα τον προλάβει τελευταία στιγμή.

59' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Περογαμβράκης στη θέση του Κουτσιανικούλη, που έχει κάποιες ενοχλήσεις.

62' Σουτ από τον Κυνηγόπουλο εντός περιοχής, ο Στρέζος θα αποκρούσει στην αριστερή του γωνία.

68' Υποδειγματική αντεπίθεση για τον ΟΦΗ. Βουό ανοίγει αριστερά για το Ντίνα, αυτός δίνει στον άξονα για τον Περογαμβράκη, που "στρώνει" για τον Μάνο. Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ πλασάρει μέσα από την περιοχή, όμως ο Σούλης αποκρούει με τα πόδια.

72' Δεύτερη αλλαγή για την Παναχαϊκή, ο Αντωνακόπουλος στη θέση του Φωτάκη.

77' Σε θέση βολής ο Βουό στη μικρή περιοχή, δεν καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

77' Κίτρινη κάρτα για τον Μπολάκη.

78' Κλείνει τις αλλαγές του ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τον Πουρτουλίδη αντί του Βουό.

80' Τελευταία αλλαγή και για τους γηπεδούχους, ο Αργυρόπουλος αποχωρεί, ο Μουστακόπουλος στη θέση του.

Τελευταίο σφύριγμα από τον Γρατσάνη, μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ με 0-3.


Πηγη: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: