Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Γάλλοι τουρίστες χτύπησαν το 30χρονο στο Ρέθυμνο

Γάλλοι τουρίστες και όχι Ρεθεμνιώτες, είναι τελικά εκείνοι που χτύπησαν βίαια τον 30χρονο μεταπτυχιακό φοιτητή στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.


Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι διωκτικές Αρχές, οι οποίες έχουν στην κατοχή τους όλα τα στοιχεία της έρευνας που επιβεβαιώνουν, πως τρεις γάλλοι, είναι εκείνοι, που αναίτια γρονθοκόπησαν και τραυμάτισαν σοβαρά το νεαρό άνδρα στην συμβολή των οδών Δημακοπούλου και Πατριάρχου Γρηγορίου.
Ειδικότερα, και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι δράστες ήταν μέλη μιας δεκαμελούς παρέας που έφτασε στην Κρήτη αεροπορικώς στις 9 Οκτωβρίου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους έμειναν σε ενοικιαζόμενο στο Γεράνι, στο οποίο προκάλεσαν σοβαρές ζημιές ενώ ενοικίασαν δύο αυτοκίνητα, ένα των οποίων σχεδόν κατέστρεψαν.

Τρεις από αυτούς, χτύπησαν και τον 30χρονο την Κυριακή, καθώς οι κάμερες έδωσαν το υλικό που επιβεβαιώνει την πράξη τους.
Οι Γάλλοι έχουν φύγει από την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου από το νησί μας και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης είναι σε επαφή με τη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας για τα περαιτέρω.
Πηγη: rethemnosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: