Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Ανθρωποθυσία στο CERN καταγράφηκε σε video


Διαφημίστηκε σαν το μεγαλύτερο επιστημονικό πείραμα της ανθρωπότητας, το πείραμα Cern, η… ανακάλυψη του μορίου του Θεού.

Στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη βλασφημία στην ιστορία της ανθρωπότητας καθώς είναι αδύνατο το απρόσιτο να προσεγγίζεται από το προσιτό.
Ένα ανησυχητικό πρόσφατο βίντεο που κάνει αυτες τις μέρες το γύρο στο διαδίχτυο και θα πρέπει πραγματικά να είναι γνήσιο, προβάλλει στην κάμερα ένα τελετουργικό φόνο.
Ο τόπος όπου γυρίστηκε το βίντεο είναι εύκολο να εντοπιστεί:

Το βίντεο είναι από την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών, (Conseil Européen pour la Recherche Nucleaire, «CERN»), στο Meyrin, στο καντόνι της Γενεύης στην Ελβετία, ( Meyrin in the Canton of Geneva in Switzerland ), όπου και η έδρα του πειράματος και αποκαλύπτει την μεγάλη φρίκη του πειράματος.Το παγκόσμιο πείραμα του Cern άρχισε πριν από μερικά χρόνια και διερευνά, μεταξύ άλλων, με τη βοήθεια μεγάλων επιταχυντών σωματιδίων της δομής της ύλης, ενώ η έρευνα προβλήθηκε σαν η ανακάλυψη του μορίου του Θεού!!!
Στο πείραμα μετέχουν ονομαστοί φυσικοί από 22 χώρες και έχει πάνω από 3.200 εργαζόμενους. Επιπλέον, 10.000 επιστήμονες από 85 έθνη ενώ ο ετήσιος προϋπολογισμός ανέρχεται σε περίπου € 1,000,000,000 σε περιόδους σκληρής λιτότητας των λαών, καθιστώντας το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στον τομέα της φυσικής των σωματιδίων.
Πριν από λίγο καιρό κάποιες εντυπωσιακές αποκαλύψεις, δείχνουν ότι κάτω από την ιστορία αυτή βρίσκεται μια διαβολική συνωμοτική σέχτα. Πάνω απ ‘όλα προβάλλεται το κολοσσιαίο άγαλμα του Ινδικού θεού Σίβα.Ο Shiva είναι ένας από τους σημαντικότερους θεούς του ειδωλολατρικού Ινδουισμού ως μέρος της λεγόμενης «Ινδουιστικής τριάδας», με τις τρεις πτυχές του θείου που περιλαμβάνει τον Brahma, δημιουργό, τον Βισνού και την Σίβα, η αρχή της καταστροφής.
Το αποκορύφωμα είναι οι κατηγορίες για απαραίτητες ανθρωποθυσίες για την επιτυχία του πειράματος, όπως αποκαλύπτουν ορισμένα βίντεο. Κάποιοι λένε ότι τα βίντεο γυρίστηκαν κρυφά από έναν συγγραφέα του CERN που συνειδητοποίησε την διαβολική αλήθεια γύρω από το πείραμα. Οι έρευνες θα δείξουν τις επόμενες εβδομάδες το τι παίχτηκε στην πραγματικότητα.
Γεγονός είναι ότι και μόνο σκέψη ότι θα εντοπιστεί το μόριο του Θεού, υπερβαίνει κατά πολύ την βλασφημία των πρωτόπλαστων, τον πύργο της Βαβέλ και σίγουρα δείχνει για άλλη μια φορά την καταστροφική αλαζονεία του σημερινού πολιτισμού που οδηγεί στον γκρεμό την ίδια την ανθρωπότητα.

Πηγη: diadrastika.com
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: