Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

EΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ "ΜΠΙΖΝΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟI - Ο κολλητός του Τσίπρα πήρε 770.000 ευρώ


Σάλος έχει προκληθεί στις Σέρρες με τις «μπίζνες» του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είναι ήδη γνωστό οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ των Σερρών με δική τους πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον Μουζάλα έφεραν 425 πρόσφυγες στον Δήμο Σερρών υποτίθεται για ανθρωπιστικούς λόγους.

Έλα όμως που στο βάθος απότι φαίνεται υπάρχει «μπίζνα». Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα το 10ο Σύνταγμα Πεζικού προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό για την σίτιση των προσφύγων!!!

Όπως είναι κατανοητό το ποσό του διαγωνισμού βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό δηλαδή τους Έλληνες φορολογούμενους.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η δαπάνη γίνετε από τον κωδικό 0873 «Αμοιβές Νομικών Προσώπων» και εντάσσονται στο Τακτικό Προυπολογισμό του 2016 του Ειδικού Φορέα 11-200!!!

Θα πρέπει λοιπόν να εξηγηθεί πως ένα κονδύλι που αφορά Αμοιβές Νομικών Προσώπων γίνετε σίτιση και εάν αυτό είναι νόμιμο.

Και τώρα Ο ΣΑΛΟΣ




Το απαράδεκτο(τουλάχιστον ηθικά) της υπόθεσης είναι ότι τον μειοδοτικό διαγωνισμό κέρδισε η εταιρεία του κ. ΤΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος είναι Μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ!!!

Ο κ. Τάπας είναι ένα από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ που ανέλαβαν με δημόσιες δηλώσεις τους την ευθύνη για την μεταφορά των προσφύγων από την Νέα Καβάλα Κιλκίς στις Σέρρες!!!

Τελικά τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο;;;

Δεν θα έπρεπε έστω και για ηθικούς λόγους η εταιρεία του κ. Τάπα να μην συμμετέχει στον διαγωνισμό;;;

Αυτή είναι η πολυδιαφημισμένη «Αριστερή Ηθική» του ΣΥΡΙΖΑ;;;

ΤΕΛΙΚΑ όλα σε αυτή την ζωή είναι μόνο «ΜΠΙΖΝΕΣ»;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: