Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δίδυμοι Πύργοι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! όταν η μαζα καταπίνει αμάσητο το ψέμα με σκοπό να αποκρύψουν τους αληθινούς δολοφόνους!!


Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 όλη η γη παρακολουθούσε σε παγκόσμια τηλεοπτική προβολή την πτώση των δίδυμων πύργων (πύργοι παγκοσμίου εμπορίου 1 & 2) της Αμερικής, εξαιτίας της σύγκρουσης δυο επιβατικών αεροπλάνων επάνω τους.



Η κυβέρνηση Μπους ισχυρίστηκε ότι το συμβάν οφειλόταν σε αεροπειρατεία από Άραβες του Μπιλ Λάντεν. Όμως σήμερα όλοι γνωρίζουν κατόπιν αποδείξεων, ότι όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα και σκηνοθετημένα από την ίδια την κυβέρνηση Μπους!



Στο 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ με τίτλο "Zeitgeist - The movie", παρουσιάζονται επιστήμονες που εξέτασαν όλα τα στοιχεία που προέκυψαν, όλα τα βίντεο που είχαν τραβηχτεί από μάρτυρες, καθώς και τα χαλάσματα του "σημείου 0", να δημοσιοποιούν τα εξής συμπεράσματα: 

1. Οι επίσημες λίστες επιβατών που έδωσαν οι αεροπορικές εταιρείες δεν περιείχαν ονόματα Αράβων. Πως λοιπόν βρέθηκαν οι Άραβες τρομοκράτες μέσα στο αεροπλάνο, αφού δεν επιβιβάστηκαν ποτέ;


2. Οι κατηγορίες περί "αεροπειρατείας" βαραίνουν κάποιους Άραβες που ανήκουν στο FBI! Τους συνέλαβαν, τους δημοσίευσαν στις εφημερίδες ως τρομοκράτες και έπειτα τους άφησαν ελεύθερους! Όμως το ψέμα τους αποκαλύφθηκε άμεσα, αφού κάποιοι από τους Άραβες που πρόβαλαν ωςαεροπειρατές είναι ακόμα ζωντανοί, ενώ θα έπρεπε να είχαν συντριφθεί μαζί με τα αεροπλάνα που δήθεν αυτοί κατέρριψαν!

3. Αφού οι Άραβες δεν ήταν στις επίσημες αεροπορικές λίστες επιβατών, ενώ το αεροπλάνο συνετρίβη και όλοι όσοι ήταν μέσα σε αυτό εξαϋλώθηκαν, πως ξέρουν ονομαστικά ποιοι ήταν οι αεροπειρατές; Η απάντηση που έδωσε η Αμερικανική κυβέρνηση είναι ότι βρήκαν τα διαβατήρια των αεροπειρατών! Μάλλον τα διαβατήριά τους ήταν άκαυστα και πολύ τυχερά για να γλιτώσουν μόνο αυτά, την στιγμή που τα πάντα εξαϋλώθηκαν!

4. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται μάρτυρες να αφηγούνται ότι δευτερόλεπτα πριν την σύγκρουση ακούγονταν εκρήξεις και σειόταν το κτίριο από αυτές. Στο βίντεο που δείχνει την πτώση του κτιρίου, διακρίνονται εκρήξεις από τα τζάμια των από κάτω ορόφων, οι οποίοι οφείλονταν σε εκρήξεις! Με άλλα λόγια το κτίριο έπεσε από βόμβες στα θεμέλια και όχι από την σύγκρουση του αεροπλάνου. Απόδειξη σε αυτόν τον ισχυρισμό είναι η εύρεση ιχνών "θερμίτη" πάνω στις ατσάλινες δοκούς που στήριζαν το κτίριο και ήταν κομμένες υπό γωνία και όχι λιωμένες... Ο θερμίτης χρησιμοποιείται στις εκρήξεις ελεγχόμενης κατεδάφισης, καθώς κόβει το ατσάλι σαν βούτυρο! Όλα τα παραπάνω λοιπόν συνηγορούν στο ότιείχαν τοποθετηθεί βόμβες στα θεμέλια των κτιρίων για τον κατεδαφισμό τους... Διαφορετικά το κτίριο πιθανότατα θα άντεχε σε πολλαπλά χτυπήματα αεροπλάνων σύμφωνα με τους αρχιτέκτονες των εν λόγω πύργων!


5. Σύμφωνα με την συνήθη επιχειρησιακή τακτική αν κάποιος πύργος ελέγχου προσέξει οτιδήποτε που μπορεί να σχετίζεται με αεροπειρατεία οι ελεγκτές επικοινωνούν με τους ανωτέρους τους και αν το πρόβλημα δε μπορεί να διευθετηθεί σε ένα περίπου λεπτό οι ανώτεροι ζητούν από την NORAD (Βόρειο Αμερικανική Αεροναυπηγική Αμυντική Διοίκηση) να στείλει πολεμικά αεροσκάφη να ελέγξουν τι συμβαίνει. Η NORAD δίνει την διαταγή αναχαίτισης στην κοντινότερη αεροπορική βάση με ετοιμοπόλεμα αεροσκάφη. Παρόλο που αναχαιτίσεις συνήθως συμβαίνουν μέσα σε περίπου δέκα λεπτά, σε αυτή την περίπτωση ογδόντα περίπου λεπτά είχαν περάσει πριν τα αεροπλάνα απογειωθούν! Ούτε ένα αμερικανικό αναχαιτιστικό δεν κουνήθηκε από την θέση του προτού να είναι πολύ αργά.


Ο λόγος ήταν ο εξής: ταυτόχρονα με την υποτιθέμενη αεροπειρατεία πραγματοποιούταν και ένας αριθμός άλλων πολεμικών ασκήσεων που περιελάμβαναν τις πιθανότητες ψευδών ενδείξεων στα ραντάρ του Βόρειο-Ανατολικού τομέα!Υπήρχε και μια άλλη άσκηση η "Vigilate Warrior" η οποία ήταν, σύμφωνα με πηγή της NORAD, μια άσκηση αεροπειρατείας με ζωντανή πτήση η οποία διεξαγόταν την ίδια στιγμή! Οπότε με 8 μόνο διαθέσιμα αεροσκάφη, τα οποία έπρεπε να αποσπαστούν σε ζευγάρια, έπρεπε να αναχαιτιστούν 22, πιθανώς, αεροπειρατούμενα αεροπλάνα την ημέρα της 9/11.

Γι’ αυτό τελικά δεν μπορούσαν να διακρίνουν την άσκηση από την πραγματική αεροπειρατεία. 6. Ούτε ένα Εβραίος από όσους δούλευαν στους Δίδυμους πύργους δεν έπαθε τίποτα, γιατί κανείς τους δεν πήγε εκείνη την μέρα! Μήπως είχαν "Θεία φώτιση" ή μήπως είχαν δει κάποιο όραμα;


Οι δίδυμοι πύργοι ήταν τα πιο γνωστά "χτυπήματα" εκείνης της ημέρας. Όμως υπήρξαν και άλλα τρία χτυπήματα που δεν είχαν σκηνοθετηθεί το ίδιο καλά με αυτά των δίδυμων πύργων. Το πρώτο είναι η κατεδάφιση ενός τμήματος του αμερικανικού Πενταγώνου από κάποιο υποτιθέμενο αεροπλάνο που έπεσε πάνω του, το δεύτερο είναι η κατεδάφιση του πύργου παγκόσμιου εμπορίου Νο7 και το τρίτο ήταν ένα αεροπλάνο που έπεσε μόνο του στην περιοχή του Shanksville. Η σκηνοθεσία τους θεωρήθηκε πραγματική αποτυχία, διότι δεν υπάρχει ούτε μια απόδειξη παρουσίας αεροπλάνων. 

Για παράδειγμα στο Πεντάγωνο δημιουργήθηκε μια τεράστια τρύπα από πύραυλο και όχι από αεροπλάνο, όπως είπε η Αμερικανική κυβέρνηση στα ΜΜΕ. Για την συγκάλυψη της αποτυχημένης σκηνοθεσίας το FBI μάζεψε αμέσως όλες τις κασέτες από τις κάμερες που υπήρχαν γύρω από το κτίριο, αλλά και την κασέτα από την κάμερα του βενζινάδικου που βρίσκεται απέναντι από αυτό. Σημειωτέον ότι το περιεχόμενο από αυτές τις κασέτες δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δημοσιότητα, παρόλο που διατυπώθηκε πολλάκις αυτό το αίτημα.


Η κατεδάφιση του πύργου παγκόσμιου εμπορίου Νο7 ήταν επίσης ελεγχόμενη, καθώς ξεκίνησε από μια φωτιά στους μεσαίους ορόφους για να πέσει αργότερα όλο το κτίριο! Είναι δυνατόν με μια φωτιά να πέσει ολόκληρο το κτίριο με ελεύθερη πτώση; Οι επιστήμονες που είδαν το βίντεο της πτώσης του εν λόγω κτιρίου, υποστηρίζουν ότι η πτώση του ταιριάζει απόλυτα με την πτώση από ελεγχόμενη κατεδάφιση, ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει να υποστηρίζει ότι έπεσε πάνω του κάποιο αεροπλάνο! Ωστόσο δε βρέθηκε ποτέ ούτε ένα κομμάτι αεροπλάνου...

Το τρίτο αεροπλάνο που έπεσε στην ερημική περιοχή του Shanksville εξαϋλώθηκε ως δια μαγείας χωρίς να μείνει ούτε ένα κομμάτι του! Όμως όχι μόνο η λογική, αλλά και η ίδια η ιστορία θα τους διαψεύσει, καθώς δεν έχει συμβεί (και ούτε πρόκειται ποτέ να συμβεί) να εξαϋλωθεί ένα τεράστιο ατσάλινο αεροπλάνο, μόνο και μόνο λόγω της πτώσης του στο έδαφος. Από την θέα του σημείου πρόσκρουσης (που ουσιαστικά είναι μια τεράστια τρύπα) προκύπτει ότι πρόκειται για πτώση ρουκέτας και όχι αεροπλάνου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ούτε για σκηνοθέτες δεν είναι ικανοί αυτοί οι άνθρωποι...


Συμπέρασμα: Όλη η τάξη των ηγετών της Αμερικής, βλέπει την τρομοκρατία ως το ιδανικό μέσο για να προκαλέσει κοινωνική σύγχυση και να δημιουργήσει μια εχθρική εικόνα, ώστε να κρατήσει συσπειρωμένη την κοινωνία. Θυμηθείτε άλλωστε την θεωρία του Νio Gan που λέει ότι πρέπει να υπάρχει εχθρός για να υπάρξει κοινωνία. Το θέμα όμως είναι ότι ο κόσμος θεωρείται γι' αυτούς αναλώσιμος, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Και ποιος είναι ο σκοπός τους; Κοιτάξτε τις τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν γίνει. Η CIA και το FBI είναι πίσω από τις περισσότερες, αν όχι πίσω απ' όλες. Είχαμε την επίθεση στους πεζοναύτες, την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στη Kένυα, την επίθεση στον Παναμά το 2003, την επίθεση στην Αμερικανική φρεγάτα, την επίθεση στην Οκλαχόμα, την επίθεση στους δίδυμους πύργους το 1993. 

Δυστυχώς, για αυτούς, μόνο έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν είχαν σκοτωθεί τότε. Όχι αρκετοί για να περάσει ο αντί-τρομοκρατικός νόμος. Γι'αυτό δυο χρόνια αργότερα, στις 19 Απριλίου 1995, έρχεται το χτύπημα στην πολυκατοικία της Οκλαχόμα, κατά το οποίο 168 άνθρωποι σκοτώθηκαν και έτσι ένα χρόνο μετά,πέρασαν τον αντί-Τρομοκρατικό νόμο, ο οποίος καταργεί πολλά συνταγματικά δικαιώματα και ατομικές ελευθερίες. Πως άλλωστε θα δικαιολογηθούν τόσα εκατομμύρια δολάρια για πολεμικό εξοπλισμό, για κάμερες, δορυφόρους και συστήματα παρακολούθησης;


 Όμως ο τελικός σκοπός τους είναι η απόκτηση απόλυτης εξουσίας!!! Μια τράπεζα... Ένας στρατός...
Ένα κέντρο εξουσίας... Χρησιμοποιώντας τον αιώνιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, όπου δε γίνεται ποτέ να κερδίσουν ή να χάσουν (αφού δεν υπάρχει πραγματικός εχθρός), μπορούν ανενόχλητοι να ψηφίζουν αντιτρομοκρατικούς νόμους και να στερούν τις ανθρώπινες ελευθερίες. Και βέβαια μέσω των ΜΜΕ, τα οποία επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, πείθουν τους ανθρώπους πως αυτός ο πόλεμος είναι αληθινός! Πείσανε τον κόσμο ότι οι Άραβες τρομοκράτες είναι πίσω από το χτύπημα της 9/11, έπειτα δημιούργησαν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας με σκοπό την εισβολή στο Ιράκ και τώρα ετοιμάζονται να εισβάλουν στο Ιράν..


Φοβίζουν τον κόσμο, τον γεμίζουν με ανασφάλεια, ώστε την κατάλληλη στιγμή να εμφανίσουν την λύτρωση: το τσιπ, το οποίο θα έχουν οι πιστοποιημένοι καλοί πολίτες για την προστασία τους. Και όλο το χρήμα θα κινείται γύρω από το τσιπ, τα πάντα γύρω από αυτά τα τσιπ. Και όταν κάποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί για αυτό που κάνουν ή να αντιδράσει βίαια, απλά θα απενεργοποιούν το μικροτσίπ του. 

Το 2005 το Αμερικανικό Κογκρέσο υπό την πρόφαση του μεταναστευτικού ελέγχου και του αποκαλουμένου "πολέμου κατά της τρομοκρατίας", πέρασε τονομοσχέδιο "Πραγματική Ταυτότητα", κατά το οποίο είναι προγραμματισμένο τον Μάιο του 2008 να σας ζητηθεί να φέρετε την ομοσπονδιακή ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία έχει έναν ανιχνεύσιμο γραμμοκώδικα με τα προσωπικά σας στοιχεία. Παρόλα αυτά, ο γραμμοκώδικας είναι μόνο το ενδιάμεσο στάδιο πριν η κάρτα εφοδιαστεί με το καινούριο ανιχνευτικό μοντέλο RFID τσιπ, το οποίο θα χρησιμοποιεί ράδιο-συχνότητες για να εντοπίζει κάθε σας κίνηση στον πλανήτη. 


Αν αυτό σας φαίνεται μακρινό, παρακαλώ σημειώστε πως το ανιχνευτικό τσιπ RFID είναι ήδη σε όλα τα καινούρια Αμερικανικά διαβατήρια! λοιπόν τι λες; "θεωρίες συνωμοσίας" η μια συνωμοσία ? απο τους γνωστούς; ακομα συνεχίζουν τα ψεμματα! και οποιος διαδίδει ψεμματα , η ειναι συνεργάτης(των εβραιων) η χρήσιμος ηλίθιος ειναι!




Πηγη: aetos-apokalypsis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: