Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

«Έφεραν νύχτα» το ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΤΕΡΑΣ των 7500 σελίδων, για να ψηφιστεί αδιάβαστο!



Ακόμα και τους μνημονιακούς προκατόχους τους κατάφεραν να ξεπεράσουν οι τριτομνημονιακοί συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος! 

Έτσι, αργά τη νύχτα έφεραν στη βουλή το πολυνομοσχέδιο-τέρας για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, το οποίο φτάνει -και ίσως ξεπερνά- τις 7.500 σελίδες!!! Στο τέρας δεν συμπεριλαμβάνεται ο διαβόητος «κόφτης», που θα κατατεθεί σήμερα ως τροπολογία στο ίδιο νομοσχέδιο.
Η «επεξεργασία» του νομοσχεδίου στις συναρμόδιες επιτροπές θα ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη, στη μία μετά το μεσημέρι. Η συζήτηση στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει το Σάββατο, και η ψήφισή του αναμένεται την Κυριακή.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι οι βουλευτές έχουν στη διάθεσή τους λίγες ώρες για να διαβάσουν αυτές τις 7.000 και πλέον σελίδες, να τοποθετηθούν επ’ αυτών και τέλος να το υπερψηφίσουν ή όχι! Όπως αντιλαμβάνεστε, και να θέλουν να το μελετήσουν είναι ανθρωπίνως αδύνατον!
Θα ψηφίσουν, λοιπόν, για το μέλλον μας, κυριολεκτικά στα τυφλά! Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους και κατ’ αυτόν τον τρόπο βγαίνουν οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Έθνους και του Λαού!
(ΥΓ): Νύχτα το έφεραν, νύχτα θα τσακιστούν και θα φύγουν μαζί του!
Πηγη: www.makeleio.gr

Διαβστε περισσοτερα εδώ