Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Το κρυμμένο παιχνίδι του Google Chrome όταν χάνεται η σύνδεση στο ίντερνετ


Το να χάσεις τη σύνδεσή σου στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα όταν έχεις δουλειά μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό και κάποιες φορές απογοητευτικό.

Ωστόσο, η Google βρήκε έναν τρόπο να περνάει πιο εύκολα η ώρα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο για όσους χρησιμοποιούν για browser τον Chrome.

Έχει τοποθετήσει κρυφά ένα μικρό εθιστικό παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα να… απαλύνει για λίγο τον πόνο όσων χρηστών χάνουν τη σύνδεσή τους. Το παιχνίδι εμφανίζεται μόνο όταν έχετε χάσει τη σύνδεση Wi-Fi στο κινητό ή στον υπολογιστή, με τη μορφή ενός μικρού δεινόσαυρου της Google. Πατώντας πάνω στο δεινόσαυρο ξεκινάει το παιχνίδι το οποίο μπορείτε να παίξετε όση ώρα έχει «πέσει» η σύνδεση.
Ο δεινόσαυρος μεταφέρεται στην έρημο και αρχίζει να τρέχει. Η δουλειά σας είναι να τον βοηθάτε να πηδάει τα εμπόδια πατώντας πάνω στο δεινόσαυρο είτε αγγίζοντας πάνω στην οθόνη αν είστε από κινητό. Όσον αφορά το παιχνίδι στο σταθερό υπολογιστή στην έκδοση του Chrome, μπορείτε να πηδήξετε πατώντας το πλήκτρο του διαστήματος.
Πολλοί χρήστες που το δοκίμασαν ανέφεραν ότι ναι μεν λειτουργεί στην έκδοση του υπολογιστή, αλλά δεν μπορούσαν να παίξουν όταν χανόταν η σύνδεση στο κινητό. Υπάρχει επίσης ένας μετρητής πάνω δεξιά στην οθόνη ο οποίος αναγράφει τη βαθμολογία σας και παρουσιάζει την πρόοδό σας.
Η Google βέβαια δεν είναι η μόνη που έχει δημιουργήσει κρυφά παιχνίδια, καθώς πριν από λίγο καιρό το Facebook παρουσίασε επίσης δύο κρυμμένα παιχνίδια στο Messenger. Το ένα είναι σκάκι και το άλλο το μπάσκετ όπου μπορούν να παίξουν δύο χρήστες μεταξύ τους. Βέβαια στο Facebook απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο.
Πηγη: spotthedot.gr