Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Απίστευτο: "Νεφελίμ" γίγαντας στην Ιαπωνία; (Βίντεο)


Οι Νεφιλίμ ή Νεφελίμ (καταρρίπτοντες αυτοί που κάνουν άλλους να πέσουν), πρόκειται για μεταγραφή της εβραϊκής λέξης, η οποία βρίσκεται στον πληθυντικό αριθμό και στις τρεις περιπτώσεις όπου εμφανίζεται στην Αγία Γραφή. (Γε 6:4· Αρ 13:33, δύο φορές)
Προφανώς η λέξη προέρχεται από την έμμεση ενεργητική διάθεση του εβραϊκού ρήματος ναφάλ (πέφτω) η οποία υπάρχει, για παράδειγμα, στα εδάφια 2 Βασιλέων 3:19· 19:7.
Η Βιβλική αφήγηση που περιγράφει τη δυσαρέσκεια του Θεού απέναντι στους ανθρώπους των ημερών του Νώε, πριν από τον Κατακλυσμό, αναφέρει ότι «ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο» Γένεσις κεφ.6 παρ.).

Κατά καιρούς βρίσκονται οστά ή και σκελετοί γιγάντων, ανά τον κόσμο. Κάποια ευρήματα έρχονται στο φως, άλλα θάβονται εκεί ακριβώς που βρέθηκαν ή μπορεί, όπως ισχυρίζονται κάποιοι να καταστρέφονται για να μην γνωστοποιηθεί η ύπαρξή τους. Ανήκουν πιθανότατα σε Γίγαντες-Νεφελίμ.
Η Αγία Γραφή κάνει αρκετές αναφορές στους Νεφελίμ και οι περισσότερες από αυτές μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο της Γένεσης. Ο κύριος όγκος των πληροφοριών που σχετίζονται με αυτούς τους γίγαντες προέρχονται από το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ. Αυτό το αρχαίο εβραϊκό θρησκευτικό έργο αποδίδεται στον προπάππου του Νώε, αν και ορισμένοι ερευνητές σήμερα, κάποια τμήματά του, τα τοποθετούν περίπου γύρω στο 300 πΧ.
Ο Ενώχ είναι ένας αινιγματικός χαρακτήρας. Το βιβλίο της Γένεσης μας λέει ότι έζησε στη Γη για 365 χρόνια, πριν αναληφθεί στους ουρανούς. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του εδώ κάτω, ο πλανήτης μας κατοικούνταν από «αγγέλους» που αλληλεπιδρούσαν ελεύθερα με τους ανθρώπους, τελικά διασταυρώθηκαν με τις «κόρες των ανθρώπων» που γέννησαν αφύσικα ισχυρά και γιγαντιαία υβρίδια που ονομάστηκαν Νεφελίμ.
Η προέλευση της λέξης «Νεφελίμ» δεν είναι πλήρως κατανοητή, αλλά οι μελετητές έχουν προτείνει διάφορες ετυμολογίες: «εκπεσόντες», «αποστάτες», ή «εκείνοι που προκαλούν άλλους να πέσουν κάτω». Ανεξάρτητα από το όνομά τους, το «Νεφελίμ» ήταν πάντα ένα συνώνυμο για τους γίγαντες.
Δείτε το μοναδικό αυτό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας...
Πηγη: www.kontranews.gr