Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Δημοσκόπηση: οι Ευρωπαίοι θέλουν κλειστά σύνορα!...


Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για την περίοδο από 24 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου, της εταιρείας ερευνών αγοράς Ipsos σε διακρατικό επίπεδο, όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες επιλέγουν κλειστά σύνορα για τους «πρόσφυγες» που έρχονται μαζικά στην ήπειρο. 



Συγκεκριμένα, το 44 % των Γερμανών τάσσονται υπέρ του καθολικού κλεισίματος των συνόρων στους «πρόσφυγες»,  καθώς και το 44% των Σουηδών, το 40%των Πολωνών, το 45%των Γάλλων και το 48%των Ιταλών. Η τάση της κοινής γνώμης για καθολικό κλείσιμο των συνόρων έχει αυξηθεί κατά πολύ σε σχέση με το 2015. 

Το 55%  θέλει να κλείσουν τα σύνορα για τους πρόσφυγες στην Ουγγαρία! Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στην Γερμανία το 71% πιστεύει ότι οι τρομοκράτες έρχονται ως «πρόσφυγες» στη χώρα, παρά το ότι η έρευνα διεξήχθη πριν τον καταιγισμό των τελευταίων επιθέσεων. 


Στη Ρωσία και την Ουγγαρία τον ίδιο φόβο εκφράζει το 77% και το 72% αντίστοιχα . 

Αλλά ακόμα και στην Τουρκία υπάρχει φόβος ότι ισλαμιστές τρομοκράτες μεταμφιέζονται σε πρόσφυγες σε ποσοστό 83% ενώ το 64% των Τούρκων θέλει κλειστά σύνορα! Επίσης, μόνο το 22 % των Γάλλων ,το 28% των Τούρκων και το 38% των Γερμανών είναι πεπεισμένοι ότι λαθρομετανάστες μπορούν να ενταχθούν με επιτυχία στην κοινωνία τους. 

Όπως φαίνεται , οι λαοί της Ευρώπης σε ένα σημαντικό μέρος τους, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι  η ανοχή στην λαθρομετανάστευση είναι καταστροφική. Κι αυτό παρά τους ψυχολογικούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς με την επίκληση του ανθρωπισμού, παρά την τεράστια προπαγάνδα των τάσεων που εκφράζουν την πολιτική ορθότητα, παρά  τις φαμφάρες των «αλληλέγγυων». Ας ελπίσουμε ότι επιτέλους η Ευρώπη ξυπνάει!... 

Πηγη:  elkosmos.gr