Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

20 εξωφρενικές ατάκες μπαμπάδων στην αίθουσα τοκετού


Οι γυναίκες ίσως προετοιμάζονται πιο γρήγορα για το ρόλο τους ως γονέα, λόγω της εγκυμοσύνης και του δεσίματος που αποκτούν με το μωρό. 



Αντίθετα, οι άντρες μπορεί να μην κατανοούν πλήρως ότι θα γίνουν μπαμπάδες μέχρι να κρατήσουν για πρώτη φορά αγκαλιά το παιδί τους. Γι' αυτό, ίσως χρειάζονται περισσότερο χρόνο να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που τους περιμένουν και που μπορεί να τους…  αγχώσουν παραπάνω απ’ το αναμενόμενο.

Το άγχος αυτό πολλές φορές μεταφέρεται στην αίθουσα τοκετού, αν φυσικά ο μελλοντικός μπαμπάς πάρει την απόφαση ν’ ακολουθήσει τη σύντροφό του και να σταθεί στο πλάι της. Δείτε κάποιες από τις πιο αστείες ατάκες που ειπώθηκαν ποτέ από μελλοντικούς χαζομπαμπάδες την ώρα του τοκετού.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βγαίνει όλο αυτό από μέσα σου…» :Είναι όντως δύσκολο να το πιστέψει κανείς αλλά λίγη συμπαράσταση δεν βλάπτει!

«Γιατί το μωρό είναι φτυστό ο αδερφός μου;»: Κάποιες φορές τα γονίδια όλης της οικογένειας μπορεί απλώς να μεταφέρονται στα παιδιά. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.

«Βγαίνει, βγαίνει… Ωχ ξαναμπήκε μέσα!»: Η αλήθεια είναι ότι δεν ενθαρρύνεις πολύ τη γυναίκα σου έτσι.

« Γιατρέ, πότε μπορεί να ξαναρχίσει η γυναίκα μου γυμναστική για να βρει τη φόρμα της;»: Δεν τολμάμε να φανταστούμε το τι επακολούθησε όταν το ζευγάρι έμεινε μόνο του…

«Αγάπη μου, έχεις μόνο ένα εκατοστό διαστολή και μένουν άλλα εννιά. Καλύτερα να βιαστείς.»: Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο!

«Ζήτησα από τον άντρα μου να μου μιλάει ενώ έκανα καισαρική και εκείνος μου είπε: ‘Μόλις σου έκοψαν την κοιλιά!’»: Μάλλον ο συγκεκριμένος άντρας πήρε πολύ κυριολεκτικά τον ρόλο του.



«Μας είχαν πει ότι θα κάναμε αγόρι και όταν ο γιατρός ξεγέννησε την κόρη μας, ο άντρας μου είπε: ‘Κάτι δεν πάει καλά. Του λείπουν κάποια όργανα’»: Κάποιες φορές από το άγχος σταματά το μυαλό μας…

«Βαριέμαι!»: Η αφοπλιστική ειλικρίνεια δεν είναι πάντα επιθυμητή.

«Κοιμόταν την περισσότερη ώρα και η κόρη μας γεννήθηκε σαράντα πέντε λεπτά αφού τον ξύπνησε η νοσοκόμα. Ποια ήταν η απάντηση του; ‘Καλά, αυτό ήταν όλο;’»: Σωστά, ήταν παιχνιδάκι!

«Αν ήξερα ότι θα κράταγε τόση ώρα, θα έβαζα πιο αναπαυτικά παπούτσια!»: Όλες οι γυναίκες φανταζόμαστε το «βάσανό» του.

«Όταν ο γιατρός μου έκανε την τομή για την καισαρική, ο άντρας μου είπε: ‘Τόσο πολύ λίπος έχεις στην κοιλιά;’»: Τα σχόλια είναι μάλλον περιττά.

«Μετά από δεκαπέντε ώρες στο μαιευτήριο και χωρίς να έχει γεννηθεί το μωρό, ο άντρας μου θεώρησε σωστό να μου πει ότι κουράστηκε και ότι θα πήγαινε σπίτι να κοιμηθεί…»: Είναι όντως πολύ κουραστικό να περιμένεις.

«Πού είναι το τηλεχειριστήριο για να ανεβάσω τη φωνή στην τηλεόραση; Δεν ακούω τίποτα έτσι που φωνάζεις!»: Είναι πολύ εκνευριστικό να μην μπορείς να δεις την αγαπημένη σου εκπομπή ενώ γεννάει η γυναίκα σου.

«Με ρώτησε ο άντρας μου ‘Μπορώ να φωνάξω τη μητέρα μου;’. Και του απάντησα: ‘Όχι, για χιλιοστή φορά, δεν τη θέλω δίπλα μου ενώ γεννάω!’»: Τελικά, οι πεθερές μας κηνυγάνε παντού!

«Δεν θέλω να το ξαναπεράσω όλο αυτό…»: Δίκιο έχει. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο!

«Γιατρέ, μπορείτε να της κάνετε κι άλλα ράμματα για να βεβαιωθούμε ότι θα κλείσει καλά η τομή;»: Ο συγκεκριμένος άντρας μόλις έβαλε ένα μεγάλο «αυτογκόλ».




«Να πεταχτώ να πάρω κάτι να φάω; Πείνασα.»: Όταν το ακούει αυτό μια γυναίκα που σφαδάζει από τους πόνους, είναι πολύ απλά εκνευριστικό!

«Θα με ξυπνήσεις όταν βγει το παιδί;»: Γιατί να μην ξεκουραστείς ενώ η γυναίκα σου πονάει;

«Σε πειράζει αν πετάξω τη μητέρα μου μέχρι το σπίτι; Κουράστηκε!»: Τάσεις φυγής και πεθερά είναι επικίνδυνος συνδυασμός…
«Ενώ εγώ πόναγα, ο άντρας μου μου είπε ότι έπρεπε ν’ απαντήσει σ’ ένα γρήγορο, επείγον τηλεφώνημα απ’ τον προϊστάμενό του, το οποίο τελικά κράτησε σαράντα πέντε λεπτά. Δεν τον αφήνω ούτε στιγμή να ξεχάσει αυτό που μου έκανε! Κι ας έχουν περάσει χρόνια πότε...»: Η αλήθεια είναι πως δεν την αδικούμε.
Πηγη: mama365.gr