Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Γνωρίζοντας 4 Αραβικές λέξεις ίσως σώσει τον πολιτισμό μας από την Ισλαμική κατάληψη.



Αυτές οι 4 λέξεις είναι: Taqiyya, Tawriya, Kitman και Muruna.

Κάθε μια από αυτές τις λέξεις περιγράφει ένα διαφορετικό τύπο παραπλάνησης που χρησιμοποιείται από τους μουσουλμάνους όταν γίνεται συζήτηση για το Ισλάμ ή τις δραστηριότητες τους σαν μουσουλμάνοι.

Είναι γνωστό ότι ο Μωάμεθ είπε «Ο πόλεμος είναι παραπλάνηση».
(Bukhari, Vol. 4, Book 52, Number 268)
Το Κοράνι διακηρύττει ότι ο Αλλάχ είναι «ο κυρίαρχος όλων των συνομωσιών».
(Surah 13:42)
Και ότι είναι ο πιο ικανός στην εξύφανση συνομωσιών (Surah 8:30).
Ο δυτικός πολιτισμός δεν είναι και τόσο συνηθισμένος στο να συναλλάσσεται με ανθρώπους που έχουν αναγάγει την παραπλάνηση  σε τέχνη. Η γνώση είναι δύναμη, και ο καλύτερος τρόπος για να πολεμήσετε το Ισλαμικό πρόγραμμα είναι να τους πέιτε «ξέρουμε τα κόλπα σας, κομμένη».
Taqiyya (Takiyya).
Η Taqiyya προσδιορίζεται σαν προσποίηση σχετικά με την Μουσουλμανική ταυτότητα κάποιου. Ξεκινάει από τον στοίχο του Κορανίου που λέει, «Οι πιστοί να μην κάνουν φίλους τους άπιστους  αντί για τους πιστούς. Όσοι το κάνουν αυτό, ας μην ελπίζουν σε καμιά βοήθεια από τον Αλλάχ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ (σαν αυτοάμυνα). (illaa an-tattaqu minhum tuqah) (Surah 3:28).
Αυτή η «αυτοάμυνα» δικαιολογεί την προσποίηση. Ο Ισλαμικός νόμος της Σαρία λέει «όταν είναι δυνατόν να πετύχετε ένα στόχο λέγοντας ψέματα και κρύβοντας την αλήθεια, επιτρέπεται να πείτε ψέματα εάν ο τελικός στόχος είναι επιτρεπτός και το ψέμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ αν ο στόχος είναι υποχρεωτικός. (Από το βιβλίο Reliance of the Traveler, Para r8.2) Συμπεριλαμβάνονται παραδείγματα στο βιβλίο).
(Θυμίζει φυσικά πολύ εκείνο το παλιό «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα).
Tawriya
Η Tawriya  προσδιορίζεται σαν κρύψιμο, και θα μπορούσε να ονομασθεί «δημιουργικό ψέμα». Είναι εντάξει να σπάσεις την πρόθεση μιας ορκωμοσίας εφ’ όσον δεν σπάζεις το γράμμα του όρκου. (Reliance of the Traveler, sections o19.1 and o19.5)
Πως λειτουργεί αυτό το σύστημα? Ας υποθέσουμε ότι κάποιος διαμαρτύρεται για την Surah 1 του Κορανίου λέγοντας ότι υποτιμά τους χριστιανούς και τους εβραίους διότι είναι μια παράκληση προς τον Αλλάχ να τους κρατήσει μακριά από τον δρόμο που πήραν «αυτοί με τους οποίους είναι θυμωμένος ο Αλλάχ» και «αυτοί που έχουν χάσει τον δρόμο τους». Ένας μουσουλμάνος ίσως απαντήσει «Surah 1 ποτέ δεν αναφέρει Εβραίους ή Χριστιανούς». Σ’ αυτή την περίπτωση εφαρμόζει την tawriya, λόγω του ότι ενώ η Surah 1 δεν γράφει για τους εβραίους και χριστιανούς με το όνομά τους ξέρει πολύ καλά ότι αναφέρεται στους εβραίους και χριστιανούς.

Άλλο ένα παράδειγμα θα ήταν όταν ένας μουσουλμάνος απαντάει στην ευχή «καλά  χριστούγενα»! Ίσως πει «Σου εύχομαι το καλύτερο». Εσύ νομίζεις ότι σου ανταπόδωσε την ευχή των Χριστουγέννων. Στην πραγματικότητα έχει εκφράσει την ευχή σε σένα να γίνεις μουσουλμάνος, σού εύχεται ότι καλύτερο το οποίο καλύτερο στην σκέψη του είναι να γίνεις μουσουλμάνος.
Kitman
Το Kitman είναι όταν κάποιος λέει μόνο την μισή αλήθεια. Ο πιο κοινό παράδειγμα είναι όταν κάποιος λέει ότι το Τζιχάντ αναφέρεται σε έναν εσωτερικό, πνευματικό πόλεμο. Δεν λέει «την αλήθεια, όλη την αλήθεια και τίποτα άλλο εκτός από την αλήθεια» όπως θα έπρεπε ένας μάρτυρας πχ στο δικαστήριο. Συχνά το Kitman έχει σαν αποτέλεσμα μια τεράστια διαστρέβλωση της αλήθειας. Η αναφορά στο παραπάνω παράδειγμα είναι ότι το Κοράνι χρησιμοποιεί την λέξη Τζιχάντ και παράγωγα 59 φορές. Από αυτές μόνο 16 (27%) θα μπορούσαν να θεωρηθούν «εσωτερική διαμάχη».
Μια άλλη κοινή φόρμα του Kitman είναι να λέει κάποιος μόνο τα φιλειρηνικά αποσπάσματα του Κορανίου ξέροντας πολύ καλά ότι έχουν ακυρωθεί από μεταγενέστερους πολύ περισσότερο μαχητικούς στοίχους
Άλλο παράδειγμα λένε: «Η θρησκεία δεν επιβάλλεται…..» (Surah 2:256) Πρώιμη  Medina. (Γράφτηκε τον πρώτο καιρό που πήγε στην Μεδίνα).
Αλλά αποφεύγουν τον μεταγενέστερο στοίχο:
«Μήπως επιθύμησε άλλη θρησκεία από αυτή του Αλλάχ? Όλες οι ψυχές στον ουρανό και στη γη έχουν υποταχθεί σε Αυτόν εκούσια ή ακούσια» (Surah 3:83 Later –ύστερη  Medina )
Άλλο παράδειγμα λένε: «Δόθηκε άδεια να πάρουν τα όπλα σ’ αυτούς που δέχθηκαν επίθεση γιατί έχουν αδικηθεί»  (Surah 22:39) Late (Ύστερη) Mecca.
Αλλά αποφεύγουν τον μεταγενέστερο στοίχο:
«Όταν περάσουν οι ιεροί μήνες, θανατώστε τους ειδωλολάτρες, παντού όπου τους συναντήσετε. Αιχμαλωτίστε τους. Πολιορκείστε τις πολιτείες τους. Στήστε τους παντού παγίδες.» (Surah 9:5) Late Medina
Ένας άλλος στοίχος που αναφέρεται πολλές φορές σαν απόδειξη της «ειρηνόφιλης» θρησκείας είναι ο στοίχος Σούρα 5:32.
Ο στοίχος συνήθως λέγεται ως εξής:
«Αν κανείς σκοτώσει κάποιον- εκτός βέβαια αν πρόκειται για δολοφόνο ή κακοποιό στη γη – θα είναι σαν να σκοτώνει όλο τον κόσμο: Αν όμως κανείς σώσει κάποιον θα είναι σαν να σώζει όλον τον κόσμο.»

Και σταματάνε εκεί. Ειρηνόφιλοι απόλυτα.
Και ο Πρόεδρος Ομπάμα αυτό το κομμάτι απάγγειλε στην Αίγυπτο όταν πήγε.
Ίσως είχε ξεχάσει το πριν και το μετά!!!
Ο στοίχος αναφέρονταν στους Εβραίους και μόνο σαν οδηγία από τον Αλλάχ καταλήγοντας οτι δεν τον κράτησαν όπως έπρεπε και γι’ αυτό ακολουθεί ο επόμενος 5:33 με οδηγία στους πιστούς τι πρέπει να κάνουν
Ο αληθινός όμως στοίχος, πλήρης χωρίς κόλπα είναι:
«5:32 Γι’ αυτό γράψαμε στα παιδιά του Ισραήλ (νομοθετήσαμε στο βιβλίο τους) ότι να κανείς τους, σκοτώσει κάποιον- εκτός βέβαια αν πρόκειται για δολοφόνο ή κακοποιό στη γη – θα είναι σαν να σκοτώνει όλο τον κόσμο: Αν όμως κανείς σώσει κάποιον θα είναι σαν να σώζει όλον τον κόσμο. Παρ’ όλο όμως που ήλθαν σ’ αυτούς Απόστολοι με Φανερά Σημεία, πολλοί από αυτούς συνέχισαν τις καταχρήσεις τους στη γη.»
Και αποσιωπάται τελείως ο επόμενος στοίχος που λέει:
«5:33  Η ανταμοιβή εκείνων που πολεμούν εναντίον του Αλλάχ και του προφήτη του και που προσπαθούν να επεκτείνουν τη διαφθορά στη γη, θα είναι ο θάνατος, το μαρτύριο του σταυρού. Θα τους κόψετε τα χέρια και τα πόδια. Θα τους εξορίσετε από την πατρίδα τους. Αυτή θα είναι η εκτίμηση που θα τους καλύψει σ’ αυτόν τον κόσμο και στον άλλο, τα μαρτύρια θα είναι ο κλήρος τους».
Οι μισές αλήθειες μερικές φορές κρύβουν πολλά.
Muruna
Muruna σημαίνει «Ευελιξία», να γίνεσαι ένα με τον εχθρό ή το περιβάλλον.
Κατά διαστήματα, οι μουσουλμάνοι εξασκούνε την Muruna με τον ίδιο τρόπο που ο Χαμαιλέων αλλάζει χρώματα για να αποφύγει τον εντοπισμό. Οι μουσουλμάνοι πολλές φορές θα ξυρίσουν τα γένια τους, θα φορέσουν δυτικά ρούχα, θα πιούν ακόμα και οινοπνευματώδη  ποτά για να αναμιχθούν με τους «άπιστους. Τίποτε δεβ είναι πιο χρήσιμο αυτές τις μέρες για τους Ισλαμιστές από έναν γαλανομάτη, καυκάσιο μουσουλμάνο πρόθυμο να ανακατευτεί με λίγη τρομοκρατία.
Άλλος ένας τρόπος είναι να παντρευτούν  μια μη μουσουλμάνα ή να συμπεριφέρονται σαν μη μουσουλμάνοι για να μην κινήσουν υποψίες. Οι Αεροπειρατές της 9/11 επισκέπτονταν μπαρ κλπ στον ελεύθερο χρόνο τους ενώ έπαιρναν μαθήματα στις ΗΠΑ πώς να πετάνε αεροπλάνα πριν τα ρίξουν στους πύργους κλπ Πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι η βοηθός της Χίλλαρι, Huma Abedin παντρεύτηκε τον Εβραίο γερουσιαστή Anthony Weiner τουλάχιστον εν μέρει για να διευκολύνει την λήψη άδειας πρόσβασης σε διαβαθμισμένες πληροφορίες στα ανώτερα επίπεδα της κυβέρνησης.
Οι επιπτώσεις αυτής της τελειοποιημένης τεχνικής παραπλάνησης θα μπορούσε να είναι τερατώδεις για τις ανυποψίαστες δυτικές κοινωνίες. Είκοσι χρόνια πριν ο ψυχολόγος Paul Ekman έγραψε ένα διορατικό βιβλίο, «Λέγοντας  Ψέματα», το οποίο έδειξε ότι οι άνθρωποι προδίδονται από αναγνωρίσιμα εξωτερικά στοιχεία όταν προσπαθούν να ξεγελάσουν. Η συνείδησή τους δημιουργεί, αθέλητα, να ιδρώνουν ή να υψώνουν την φωνή τους ή να κάνουν άλλες αναγνωρίσιμες χειρονομίες. Πάντως η έρευνα του Ekman αφορούσε αποκλειστικά ανθρώπους δυτικής κουλτούρας. Οι Μουσουλμάνοι από την άλλη πλευρά δεν δείχνουν ορατά σημεία όταν προσπαθούν να παραπλανήσουν διότι δεν υπάρχει η αίσθηση ενοχής. Στο μυαλό τους ξέρουν ότι κάνουν ακριβώς αυτό που ο Αλλάχ θέλει να κάνουν για το καλό του Ισλάμ. Οποιοσδήποτε δυτικός που έχει μεγαλώσει παιδιά ξέρει σχεδόν ενστικτωδώς  όταν κάποιο λέει ψέματα και υποθέτουν ότι αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Δυστυχώς, αυτοί οι ίδιοι δυτικοί μπορούν πολύ εύκολα να παραπλανηθούν από την Ισλαμική παραπλάνηση λόγω της ανυπαρξίας σημάτων από τον ψευδόμενο.
Ελπίζω αυτό το άρθρο να είναι ένα ξύπνημα για όλους τους ανυποψίαστους άπιστους. Εμπιστεύσου  αλλά επαλήθευσε είναι αυτό που πρέπει να εφαρμόσεις στις δοσοληψίες  με τους Ισλαμιστές.

Πηγη: jjdaniels5blog.wordpress.com