Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ηράκλειο: Το δράμα μιας οικογένειας μετά τη φωτιά στο σπίτι


Ένα δράμα αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στην περιοχή των Δειλινών νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. 
Οι φλόγες οι οποίες ξεκίνησαν από το σαλόνι επεκτάθηκαν και στον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού προκαλώντας τεράστιες ζημιές. Έπιπλα, προσωπικά αντικείμενα ακόμα και τα ρούχα της οικογένειας έγιναν στάχτη. Στο σπίτι, όπως έγινε γνωστό, μένει μία μητέρα με τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια της τα οποία τώρα δεν έχουν ούτε ρούχο να φορέσουν καθώς η φωτιά στο σπίτι τους ήταν καταστροφική.
Ο Δημήτρης Αποστολάκης, επικεφαλής της "Κίτρινης Αποστολής" με ανάρτηση του στο facebook καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν την πενταμελή μονογονεϊκή οικογένεια να σταθεί ξανά στα πόδια της. 

Συγκεκριμένα γράφει:
Σήμερα από ένα τραγικό συμβάν τα όνειρα μιας οικογένειας στα Δειλινά έχουν ανατραπεί πλήρως! Δυστυχώς από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία όλα τα πράγματα της οικογένειας καταστράφηκαν. Από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα! Επειδή η κυρία ζει με τα τέσσερα κορίτσια της και είναι αδύνατο λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειας να στηθεί ξανά το σπιτικό τους, θα χρειαστούμε σχεδόν τα πάντα! Περισσότερες πληροφορίες αύριο για να μπορούμε να κάνουμε στοχευμένη βοήθεια.
Το ekriti.gr επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που τυλίχθηκε στις φλόγες η οποια φανερά καταβεβλημένη περιέγραψε την περιπέτεια της κάνοντας παράλληλα το σταυρό της αφού την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά δεν ήταν ούτε εκείνη μέσα αλλά ούτε και τα παιδιά της. Κάηκαν τα πάντα, λέει η κ. Αλέκα και συμπληρώνει πως τα παιδιά μου δεν έχουν ούτε ρούχα να φορέσουν.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο την οικογένεια, μπορεί να επικοινωνήσει με την ίδια στο τηλέφωνο το οποίο δημοσιεύει το ekriti.gr μετά από σχετική άδεια της κ. Αλέκας. Το τηλέφωνο είναι το εξής: 6938 770 702
Πηγη: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: