Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ζωντανός και στις Μπαχάμες ο Μπιν Λάντεν; (βίντεο)


Ο πρώην διαχειριστής συστημάτων της της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και κατά τις αμερικανικές αρχές προδότης που ακόμα καταζητείται, Edward Snowden επικαλούμενος πληροφορίες-σοκ, αποκάλυψε ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα ζωντανός.

Ο Edward Snowden που ζει στη Ρωσία ως φυγάς (του παρείχε προσωρινό άσυλο όταν διοχέτευσε στον τύπο απόρρητα προγράμματα των μυστικών υπηρεσιών) υποστηρίζει ότι ο γνωστός τρομοκράτης τα τελευταία χρόνια ζούσε στις Μπαχάμες, απολαμβάνοντας τις ανέσεις που του παρέχει η CIΑ!

«Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι στη… μισθοδοσία της CIA. Λαμβάνει περισσότερα από 110.000 δολάρια το μήνα τα οποία μεταφέρονται, χάρη σε κάποιες επιχειρήσεις, απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό. Δεν είμαι σίγουρος που είναι τώρα, αλλά το 2013 ζούσε ήσυχα σε μια βίλα με πέντε από τις γυναίκες του και τα παιδιά του», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του σε ΜΜΕ της Ρωσίας.
Επιπλέον τονίζει πως η CIA οργάνωσε και σχεδίασε τον ψεύτικο θάνατό του, κατά την στιγμή που τον μετέφεραν στις Μπαχάμες μαζί με την οικογένειά του με τη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών. «Δεν τον αναγνωρίζει κανείς χωρίς μούσια και στρατιωτικό σακάκι», είπε ακόμη για τον πρώην (;) αρχηγό της Αλ Κάιντα, ο Snowden που έχει χαρακτηριστεί από τις αμερικανικές υπηρεσίες ως προδότης για τις αποκαλύψεις του.



πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: