Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;


Γνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. ενώ στην Ισπανία 1500 και 2400 Γερμανία;

Ο Σιωνισμός ελέγχει τα φάρμακα στο μη εβραϊκό πληθυσμό, η χημειοθεραπεία ελέγχετε από την μεγάλη επιχείρηση της ιατρικής, από την επιστήμη, από τα Πανεπιστήμια γιατρούς για να σας στείλουν νωρίτερα
Όχι, δεν είναι ένα ειδικό γονίδιο ούτε ο εμβολιασμός τους, είναι μια συνωμοσία του «εκλεκτού λαού» (εθνικά-σιωνιστικά ψευδείς τους) έναντι του υπόλοιπου κόσμου. σε όλους τους τομείς όπως η οικονομία, εκπαίδευσης, των μέσων ενημέρωσης, κλπ κλπ κλπ
Τον Δεκέμβριο του 2008, έλαβε χώρα στη Νορβηγία, μια εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία. Ο Αρχιραββίνος Δρ Esra Iwan Götz, υπέγραψε ένα έγγραφο αναγνωρίζοντας δημοσίως ότι η Εβραίοι έχουν γνώση και δύο τύπους θεραπειών.
Εβραίοι αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τη Νέα Ιατρική (Βιολογική Ερμηνεία της νόσου) και οι μη-Εβραίοι έχουν την επίσημη θεραπεία με χημειοθεραπεία βασανιστήρια και μορφίνη:
Ο διευθυντής του εθνικού μητρώου καρκίνου στο Ισραήλ, ο Δρ Μίχα Barchana, ανέφερε πρόσφατα ότι ήδη έχουν χαμηλό ποσοστό των περιπτώσεων καρκίνου στη χώρα συνεχίζει να συρρικνώνεται σε ένα ενθαρρυντικό τρόπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περιπτώσεις καρκίνου του παχέος εντέρου, του μαστού και του πνεύμονα.
Ήδη το 2004, μόνο 152 άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο των 7,4 εκατ. κατοίκων του Ισραήλ. Αυτό έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στον αριθμό των θανάτων από καρκίνο 0,4 ανά ημέρα. Σύγκριση: κατά το ίδιο έτος, μόνο στη Γερμανία, 220.000 άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο, συνεπώς, 601 άτομα ανά ημέρα. Στην Αυστρία ήταν συνολικά 55 πέθαναν από καρκίνο στην Ελβετία καθημερινά και «μόνο» 40.
Στο Ισραήλ, ωστόσο, αυτή η τιμή βρίσκεται σε ένα ακόμη χαμηλότερο ρυθμό! στο Ισραήλ στατιστικές δείχνουν ότι τα περισσότερα θύματα του καρκίνου έχουν την προέλευσή τους στο μη εβραϊκό πληθυσμό. Έτσι, το ποσοστό θνησιμότητας εξακολουθεί να είναι χαμηλότερο
Και αυτό γιατί;οι Ισραηλινοί Ζουν πιο υγιεινά; Όχι πραγματικά. Το κλειδί για την θεραπεία του καρκίνου: στο Ισραήλ προτεραιότητα δίνεται στην αποτοξίνωση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος που συνοδεύεται από μια υγιεινή διατροφή.
Σε μια πολύ προφανή φυσική θεραπευτική προσέγγιση που λειτουργεί πολύ θετικά. η παραδοσιακή ιατρική στον κόσμο συνεχίζει να λειτουργεί σαν δολοφόνος των επιχειρήσεων χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία . Αυτό δεν βοηθά. Σε παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζουν να αυξάνουν τους ασθενείς με καρκίνο.
Το 2006 έχασαν τη ζωή τους μόνο στην Ευρώπη, συνολικά 1,7 εκατομμύρια άτομα. Οι ειδικοί στην εκτίμηση λενε ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περισσότερα επειδή πολλοί ασθενείς με καρκίνο πεθαίνουν από άλλες αιτίες, ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων της συνήθους θεραπείας, και ως εκ τούτου εμφανίζεται στις στατιστικές των άλλων ασθενειών όπως θανάτων που οφείλονται σε καρδιά κτλ .
ο ετήσιος ρυθμός των θανάτων από καρκίνο σε μια χώρα που έχει σχέση με το αντίστοιχο μέγεθος του πληθυσμού της κάθε χώρας υπολογίζεται ανά εκατομμύριο πληθυσμού και η τιμή που προκύπτει από τις διάφορες χώρες : υπολογίζονται 1 εκατομμύριο Γερμανοί 2683 θύματα ετησίως. Στις ΗΠΑ (που αποτελείται από 25 κράτη μέλη) βρίσκεται η ίδια συγκριτική εικόνα στο 2522 στο Ισραήλ ανέρχεται σε 21. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος θανάτου από καρκίνο στην Ευρώπη είναι 120 φορές υψηλότερος από ότι στο Ισραήλ.
να προσθέσω και κάτι ακόμα εκεί νομίζω ότι δεν θα τους ψεκάζουν ούτε τα τους ποτίζουνεμβόλια ούτε φαγητά σκέτο καρκίνο!