Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η 77χρονη που...κόλασε το χωριό!


Η αποκάλυψη, το σοκ και οι παλιές...αγάπες!




Κανείς δεν έβαζε στο μυαλό του το πονηρό από τις συχνές επισκέψεις της 77χρονης γυναίκας στους γιατρούς και στα νοσοκομεία, καθώς υπέφερε το τελευταίο διάστημα από ουρολοιμώξεις που τελικά είχαν άλλο...αίτιο!

Άλλωστε ήταν  ανύπαντρη,  είχε και άλλα προβλήματα που είχαν να κάνουν και με την ηλικία της και δεν ήταν αφύσικο η πρωτανιψιά της που τη φρόντιζε, να έχει την έννοια της, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει σχεδόν εξολοκλήρου τη φροντίδα της. Οι αποκαλύψεις που έγιναν...κόλασαν το χωριό και ξέρετε...μικρές κοινωνίες, ακολούθησε σούσουρο, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού...αν και εδώ που τα λέμε είχαν κάθε δικαίωμα!

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες στο χωριό του Δήμου Χερσονήσου. Εκεί εκτυλίχτηκε η ιστορία που σας περιγράφουμε. Η ανιψιά καθώς ανησυχούσε για την υγεία της θείας της είπε να της κάνει μια βραδυνή, αιφνιδιαστική, επίσκεψη που σίγουρα δεν θα ξεχάσει σ΄ολοκλήρη την υπόλοιπη ζωή της!

Όταν έφτασε στο σπίτι δεν προσπάθησε να μπει από την πόρτα, αλλά προτίμησε να ανοίξει το ξύλινο παντζούρι του παραθύρου, που έβλεπε στην κρεβατοκάμαρα, ενώ το τζάμι ήταν μισάνοικτο λόγω ζέστης και αίφνης άκουσε θόρυβο.

Στο κρεββάτι δεν υπήρχε κανείς και όταν γύρισε το βλέμμα της προς το πάτωμα...έπαθε σοκ! Η θεία της βρίσκονταν σε ερωτικές περιπτύξεις στα πλακάκια του δαπέδου και το μόνο που πρόλαβε να φωνάξει η σοκαρισμένη ανιψιά ήταν με στρεντόρεια φωνή..."Θεία"!

Ο ερωτικός σύντροφος πρόλαβε και σαν αίλουρος  κρύφτηκε στο διπλανό δωμάτιο ,ενώ η έκπληκτη θεία προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα...αδικαιολόγητα! Μπροστά στην επιμονή της ανιψιάς να μη φύγει από το σπίτι αν δεν αποκαλύψει ποιος ήταν ο ερωτικός επισκέπτης της θείας της, ο ηλικιωμένος άνδρας εμφανίστηκε ημίγυμνος  και το σοκ ήταν ακόμα μεγαλύτερο για την ανιψιά: μπροστά της είχε έναν 74χρονο συγχωριανό της, που όπως αποδείχτηκε στην πορεία της συζήτησης με τη θεία της ήταν το πρώιμο φλερτ της εφηβείας της πριν από ...60 χρόνια,το οποίο οι συνθήκες, το περιβάλλον αλλά και ο αυταρχικός πατέρας δεν άφησαν  ποτέ να προχωρήσει.

Και τώρα που όπως φαίνεται δεν συντρέχουν οι λόγοι που έκαναν την απαγορευμένη αγάπη να μην ανθίσει τότε που έπρεπε, είπαν να ξαναζήσουν εκείνο τον άγουρο έρωτα, μόνο που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο ή για να ακριβολογούμε τον απρόσκλητο επισκέπτη που φανέρωσε το ανείπωτο μυστικό!
Πηγη: cretalive.gr