Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Φρίκη στο Πακιστάν – Σκότωσαν με φόλα 700 σκυλιά (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Την ντροπή και τον αποτροπιασμός τους εξέφρασαν Πακιστανοί πολίτες για την κίνηση των Αρχών στο Καράτσι, οι οποίες προχώρησαν στην δηλητηρίαση 700 αδέσποτων σκυλιών.

Αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν πως τα αδέσποτα είχαν δαγκώσει χιλιάδες ανθρώπων το 2015 και δεν μπορούσαν να βρουν άλλη λύση.
Η δηλητηρίαση των σκυλιών δέχτηκε τεράστια «επίθεση» στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης από χρήστες που ήταν οργισμένοι με τις Αρχές
Τα πτώματα των σκυλιών απλώθηκαν στους δρόμους της πόλης των 20 εκατομμυρίων και οι υπάλληλοι του Δήμου άρχισαν να τα απομακρύνουν
Εκπρόσωπος του Δήμου δήλωσε: «Τουλάχιστον 700 σκυλιά σκοτώθηκαν σε δύο περιοχές του Καράτσι στα νότια, τις δύο τελευταίες ημέρες».
Οι Αρχές έκρυψαν το δηλητήριο σε κομμάτια κρέατος κοτόπουλου το οποίο μοιράστηκε στα σκυλιά
Φιλοζωικές οργανώσεις καταδίκασαν έντονα το γεγονός αλλά ο Δήμος απάντησε ότι δεν υπήρχε άλλη λύση για τον αυξανόμενο αριθμό των σκυλιών που επιτίθονταν σε ανθρώπους.
Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία του νοσοκομείου του Καράτσι πέρυσι 6500 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν με δαγκώματα από σκύλους, ενώ φέτος ο αριθμός έχει φτάσει στους 3700
Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για τον αριθμό των σκυλιών που σκοτώθηκαν μέχρι στιγμής αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Δήμου έγινε λόγος για χιλιάδες που πρέπει να περιοριστούν.
Πηγη: pancreta.gr