Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Απόφαση-σοκ στην Βρετανία: «Τα αγόρια θα φορούν φούστες στο σχολείο»!


Ένα ακόμα σοκ για τα ήθη και τις παραδοσεις έρχεται απο την «προοδευτική» Βρεατανία όπου ελήφθη μια απόφαση σύμφωνα με την οποία οι μαθητές 80 δημοσίων σχολείων θα μπορούν να φορούν φούστες, στα πλαίσια της νέας πολιτικής για την ταυτότητα φύλου, η οποία πρόκειται να εφαρμοστεί στη χώρα με βάση την οποία δεν θα υπάρχουν διαχωρισμοί μεταξύ αγοριών και κοριτσιών, ανδρών και γυναικών.

Δηλαδή όλοι θα είναι το ίδιο πράγμα σαν να πρόκειται για όντα που έχουν την ίδια ανατομία και τις ίδιες ανάγκες!
Οι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν και σε 40 δημοτικά σχολεία για να γίνει «πειραματισμός» και σε μικρότερες ηλικίες. Μαθητές ευαίσθητων ηλικιών θα βλέπουν καθημερινά άλλους συνομηλίκους τους να φορούν γυναικεία ρούχα, που σημαίνει ότι αυτό θα είναι το πρότυπο που θα ακολουθήσουν όταν μεγαλώσουν αναφέρει το tilegrafima.gr
Ο μέγας Αριστοτέλης είχε πει ότι «το ισχρότερο ορμέμφυτο μετά εκείνο της αυτοσυντήρησης είναι ο μιμητισμός» και είναι σαφές τι θέλει να επιτύχει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Να ελέγξει τις γεννήσεις και να δημιουργήσει προσωπικότητες εύκολα κατευθυνόμενες.
Οι άνθρωποι πίσω από την καμπάνια υποστηρίζουν πως θέλουν να μειώσυν τον ρατσισμό, δίχως όμως κάτι τέτοιο να είναι σίγουρο, αφού ακόμη κι έτσι οι μαθητές ενδέχεται να υποστούν bullying.

Ποιος θα εμποδίσει ένα παιδί-νταή από το να χτυπήσει ένα αγόρι που φοράει φουστα;
«Κανένα τρανς άτομο δεν πρέπει να υποχρεώνεται να παρουσιάζεται κατά τρόπο που θα το κάνει να αισθάνεται άβολα. Κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμιο, ιδιαίτερα για τους νέους» δήλωσε εκπρόσωπος του Stonewall.
Έτσι θέλουν να μας πείσουν ότι ένα παιδί  5 ετών ήδη έχει αποφασίσει ότι θέλει να ανήκει στην κοινότητα των τρανς και ήδη επιλέγει τα ρούχα που φοράει ανάλογα με την ηλικία του και το φύλο του;

Πηγη: maiandros.blogy.gr