Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Αυτοί είναι οι βιαστές του 12χρονου αγοριού - Έζησε την κόλαση στα χέρια του πατέρα του και του ερωτικού του συντρόφου


Ο πατέρας κρατούσε από τα χέρια του παιδί του και ο σύντροφός του το βίαζε στο κρεβάτι του σπιτιού


Στη δημοσιότητα δόθηκαν μετά από απόφαση του εισαγγελέα πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του σατανικού ζευγαριού που συνελήφθη στις 8-7-2016, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Η αποκάλυψη του εγκλήματος σόκαρε. Πατέρας μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο βίαζαν 12χρονο αγοράκι με νοητική στέρηση. Όλοι έμεναν στο ίδιο σπίτι στο Άργος, όπου είχε πάει ο μικρός για να κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Στα τέλη του περασμένου Ιούνη, το παιδί πήγε μαζί με το πατέρα του στο σπίτι του προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές χωρίς να γνωρίζει τον εφιάλτη που το περίμενε. Μάλιστα τις πρώτες μέρες που δεν είχε ξεκινήσει το μαρτύριο, το άτυχο αγοράκι έδειχνε να περνάει καλά. Αυτό δείχνουν τα λόγια του, στη μητέρα και τη γιαγιά του.
Έλεγε πως παίζει και ξεκουράζεται, ενώ ζητούσε να παραταθεί ο χρόνος παραμονής του στο Άργος, πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Λίγο αργότερα όμως όλα θα άλλαζαν. Σύμφωνα με πληροφορίες- και όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί- το παιδί βιαζόταν συστηματικά από τον πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούσαν. 
Παρακάτω βλέπουμε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δραστών. Πρόκειται λοιπόν για τον Θωμά Ισαακίδη του Δημητρίου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε στις 13-1-1981 στην Αθήνα.


Ο δεύτερος που συνελήφθη είναι ο Πέτρος Πετρίδης του Χρήστου και της Αργυρώς, που γεννήθηκε στις 15-5-1979 στην Αθήνα. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου, από τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές και την αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν με αφορμή την παρούσα. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 35χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, λόγω επίσης αναπηρίας, με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. Ο σύντροφός του οδηγήθηκε στις φυλακές.
Η κατάθεση του 12χρονου παιδιού
Ένα 24ωρο μετά την προφυλάκιση του ενός εκ των δύο δραστών ήρθε στο φως η συγκλονιστική ομολογία του θύματος. Το 12χρονο παιδί περιέγραψε στους αστυνομικούς τα εφιαλτικά βράδια που έζησε στο σπίτι, του κατά τα άλλα πατέρα του. Ένα σπίτι που μετατράπηκε κατ' επανάληψη σε κολαστήριο για το ίδιο, με τον πατέρα να τον κρατάει από τα χέρια και τον ερωτικό του σύντροφο να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, στο υπνοδωμάτιο. ''Ο μπαμπάς με κρατούσε και εγώ πονούσα. Έβαζα όλη μου τη δύναμη αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει'' είπε το αγγελούδι στους αστυνομικούς που άκουγαν εμφανώς σοκαρισμένοι: ''Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου αλλά ο πατέρας μου, μου έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι'' συνέχισε το παιδί για τα όσα βίωνε από τον 35χρονο πατέρα και τον 37χρονο ερωτικό του σύντροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό της μητέρας και η γιαγιά του παιδιού. Η μητέρα του πατέρα του. Όπως φέρεται να είπε στη μητέρα, ο εγγονός της άρχισε να της λέει για τα όσα περνούσε μέσα στο σπίτι που μετατράπηκε για τον ίδιο σε κολαστήριο. Η γιαγιά έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία, με την οποία καίει τον ομοφυλόφιλο γιο της.
Πηγη: cretalive.gr