Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΧΑΝΙΑ: ΒΕΛΓΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ… ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. “ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΤΕ!” ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ


“Ζητιάνοι Ελληνές μας ανήκετε!” ειπε στον ανακριτή.


Ο τουρίστας απάντησε αφοπλιστικά πως η χώρα μας του οφείλει χρήματα κι αυτό του δίνει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι θέλει χωρίς να πληρώνει

Ένα ακόμη περιστατικό τουρίστα που θεωρεί ότι οι Έλληνες του οφείλουν χρήματα και επομένως έχει δικαίωμα να… αλωνίζει στη χώρα, ήρθε στην επιφάνεια το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά με την σύλληψη ενός Βέλγου που κάνει διακοπές στην πόλη.


Ο Βέλγος εντοπίστηκε από αστυνομικούς μετά από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων που τον είχαν δει να κλέβει διάφορα μικροαντικείμενα από τα καταστήματα στην περιοχή όπου βρίσκεται το Ενετικό λιμάνι των Χανίων. Όταν συνελήφθη και ρωτήθηκε για ποιο λόγο έκλεβε αντικείμενα ευτελούς αξίας, άφησε άφωνους τους αστυνομικούς και όσους βρίσκονταν μπροστά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, σύμφωνα με τη Νέα τηλεόραση, ο τουρίστας απάντησε αφοπλιστικά πως η χώρα μας του οφείλει χρήματα κι αυτό του δίνει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι θέλει χωρίς να πληρώνει! Για καλή του τύχη (και προς τιμήν της ελληνικής φιλοξενίας), όλοι κράτησαν την ψυχραιμία τους ακούγοντας την εξοργιστική εξήγηση του Βέλγου, που πάντως δεν απέφυγε την προσαγωγή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγη: olagossip.gr