Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΔΕITΕ τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στη Κρήτη! θα υπάρξει και συνέχεια.......

«ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ;;; ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ@@@@ΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ»


ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: ΞΕΚΙΝΑΕΙ  Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,
ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ~ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!
ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ «hot Spot» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ….
Κάθε πόλη της Ελλάδος θα γεμίσει λαθρομετανάστες και hot spots!
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα νησιά μας και η κυβέρνηση φτιάχνει 4 νέα τεράστια  «hot spots»   στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, στέλνοντας 12.000 λαθρομετανάστες εκεί, ενώ αναμένεται να γίνει πιο εκρηκτικό το κλίμα το επόμενο διάστημα, μιας κι ο Ερντογάν έχει φροντίσει να αυξήσει τις μεταναστευτικές ροές προς τη χώρα μας.
Θα τους στέλνει με το…τσουβάλι κι εμείς, εγκλωβισμένοι ως σε καραντίνα από όλη την Ευρώπη, θα τους δεχόμαστε όλους και θα φτιάχνουμε παντού hot spots!
Στο μεταξύ, ο αρμόδιος για το μεταναστευτικό υπουργός  ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΉΣ Μουζάλας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι δεν μπορεί να απαντήσει πόσοι μετανάστες θα υπάρχουν στην Κρήτη! Το ίδιο προφανώς ισχύει και για όλη την Ελλάδα.
Η κυβέρνηση πάει στο άγνωστο χωρίς να ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα που θα διαλύσει τον δημογραφικό ιστό της χώρας!!! Θα διαλύσει την ίδια τη χώρα!
Τα χρήματα  που στέλνουν οι πουσταράδες της  ευρωπαϊκής ένωσης με πρωτεργάτη τον δικό μας προδότη πρώην υπουργό της ΝΔ  και τώρα επίτροπο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, είναι πολλά, είναι πάρα πολλά και τρέχουν τα σάλια των εγχώριων λαμόγιων της κυβέρνησης, αλλά και των κολλητών τους στις διάφορες ΜΚΟ που περιμένουν να γεμίσουν τις τσέπες τους.
Να πως υλοποιείται το σχέδιο  σιγά- σιγά για την αντικατάσταση του πληθυσμού στη χώρα μας, με μελαχρινούς φονιάδες τζιχαντιστές και πράκτορες του Islam !!!
Οσο είναι καιρός όμως και πριν αυτοί αρχίσουν να γίνονται οι απόλυτες πλειοψηφίες ανά περιφέρεια, θα πρέπει ν’ αντιδράσουμε δυναμικά κι εν ανάγκη να πάρουμε τον Νόμο στα χέρια μας,  κάνοντας πράξη και χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος που επικαλείται την αυτοπροστασία μας, αλλά και τον πατριωτισμό μας !!!
Υ.Γ. Θέλω την πατρίδα μου καθαρή. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν όπως εγώ "Ελεύθερος"